![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Bir MJU600 Olympus dijital fotoğraf makinesi var. Bugüne kadar, ama bu kamera ile fotoğraf ve yükleme dışarı sıralama için gelen PC yazılımı kullandık ve bu sadece Microsoft, Tarayıcı ve Kamera Sihirbazı kullanmak istediğiniz kaldırdık benim sistem simplyfying sonra. Ne yazık ki, bunun bir kamera olarak kamera tanımıyor. Ne zaman bir USB sürücü olarak tanınan alır ama seçeneği bir başlangıç vermez bir USB kablo ile bağlayın. Eğer Başlat menüsünden sonra bir mesaj yok kamera tanınıyor belirten ile gelen kamera sihirbazı kurmak. Herkes nasıl dışarı böylece ben ve tanınmış olur Kamera sihirbazı otomatik olarak başlar benim kamera bağlamak Bu sorunu sıralayabilirsiniz biliyor mu? Sizden verebilirsiniz yardım için teşekkürler Karl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| üzerindeki kamera? getirmek istemiyorum bir 'düşük' ipliği ama korkunç ve normalde kolay şeyler yanlış
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Hayır kesinlikle kamera açıldığında. Diğer fikirler? Karl |