менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Проблеми визнання камери

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 грудня 2007, 03:47
Нові члени групи

Default Проблеми визнання камери

Привіт

Я Olympus MJU600 цифровою камерою.
До цих пір я використовував комп'ютер програмне забезпечення, що постачається з камерою для сортування фотографій та завантаження, але після simplyfying моїй системі я виключив, що і ви просто хочете використовувати Microsoft сканера та камери майстра.
На жаль, він не визнає моєї камери як камери. Коли я підключити його за допомогою кабелю USB він отримує визнаний Drive USB, але вона не представила будь-яких параметрів.
При запуску камери майстер через меню "Пуск" потім вона з'являється з повідомленням про те, що визнається не камера.
Хто-небудь знає, як можна сортувати цю проблему так, що при підключенні камери вона стає визнаним, і камера майстер почне автоматично?
Спасибо за будь-яку допомогу ви можете дати,
Карл
Old 28 грудня 2007, 04:34
Донор групи

це на камеру?

Чи не хочу, щоб принести потрапило 'низький' на потік, але його, як правило простих речей, які йдуть неправильним

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 28 грудня 2007, 13:47
Нові члени групи

Ні, безумовно, камера включена.

Будь-які інші ідеї?

Карл
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Toshiba Battery задачі розпізнавання githanis Ноутбуки, КПК & Mobiles 0 31 травня 2009 07:12
Проблеми при підключенні My Sony Cyber Shot камера Приватні Baldrick Digital Imaging & Принтери 8 31 жовтня 2008 08:54
Потрібна допомога з Bios -> CD ROM визнання jimbobway Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 13 червня 2008 02:38
HD DVD і визнання dmdougie Знімні накопичувачі І ЗМІ 7 31 травня 2008 06:17
Підключення камери lunesdale Digital Imaging & Принтери 7 10 березня 2008 06:41
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.