![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я Olympus MJU600 цифровою камерою. До цих пір я використовував комп'ютер програмне забезпечення, що постачається з камерою для сортування фотографій та завантаження, але після simplyfying моїй системі я виключив, що і ви просто хочете використовувати Microsoft сканера та камери майстра. На жаль, він не визнає моєї камери як камери. Коли я підключити його за допомогою кабелю USB він отримує визнаний Drive USB, але вона не представила будь-яких параметрів. При запуску камери майстер через меню "Пуск" потім вона з'являється з повідомленням про те, що визнається не камера. Хто-небудь знає, як можна сортувати цю проблему так, що при підключенні камери вона стає визнаним, і камера майстер почне автоматично? Спасибо за будь-яку допомогу ви можете дати, Карл |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| це на камеру? Чи не хочу, щоб принести потрапило 'низький' на потік, але його, як правило простих речей, які йдуть неправильним
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Ні, безумовно, камера включена. Будь-які інші ідеї? Карл |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Toshiba Battery задачі розпізнавання | githanis | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 0 | 31 травня 2009 07:12 |
| Проблеми при підключенні My Sony Cyber Shot камера | Приватні Baldrick | Digital Imaging & Принтери | 8 | 31 жовтня 2008 08:54 |
| Потрібна допомога з Bios -> CD ROM визнання | jimbobway | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 13 червня 2008 02:38 |
| HD DVD і визнання | dmdougie | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 7 | 31 травня 2008 06:17 |
| Підключення камери | lunesdale | Digital Imaging & Принтери | 7 | 10 березня 2008 06:41 |
| Різьба Інструменти | |
| |