![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Kluci Může někdo pomoct. Pro udržení tohoto jednoduchého jsem hodně náhodných vidoes všechny velmi krátké, 1min dlouhá asi 3 min, ale o to, aby se many.In názor jsem se udržet na lisování tem by zase naopak. I tam software wheer mohu připojují všechny dohromady a hrají jim continuelsy! nebo něco takového. Oceňujeme žádné odpovědi pleaz.Thanks znovu popel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud máte XP nebo Vista (myslím), můžete použít program Windows Movie Maker nalézt v nabídce Start.
|
| |||
| |||
| Citace:
"wndows Movie Maker nemůže začít, protože grafická karta nemůže podporovat požadované úrovně hardwarové akcelerace nebo hardwarové akcelerace není k dispozici" víte o stažení kdekoli? popel |
|
| |||
| |||
| Jak starý je váš počítač? Víte, když má specializované grafické kartě?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| spec je 512ram 60gig pevný disk 1,7 koncert proc.on vista |
|
| |||
| |||
| Nevidím důvod, proč Movie Maker nebude fungovat. Pokud to nebude fungovat, budete bojovat s žádnými jinými programy, které učinily totéž. Je v počítači mají specializované grafické kartě?
|
| |||
| |||
| má standardní VGA graphics adaptor |
|
| |||
| |||
| Omlouvám se to říct, ale já jsem naprosto netuším, proč to nebude fungovat. Možná, že někdo dělá. Brání vám počítač funguje na všechno ostatní?
|
| |||
| |||
| Ano, všechno ostatní funguje |
|
| |||
| |||
| Máte Vista. Pokud ano, mám odpověď ![]() Přejděte na tuto stránku http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en 1. Zvolte jazyk 2. Klepněte na tlačítko Stáhnout. 3. Klepněte na tlačítko "Spustit" a spusťte instalaci. Poznámka Neučiníte-li systém Windows XP a starší. Je určen pouze pro počítače, které mají Vista a nemůže podpořit nové Movie Maker, který je dodáván s Vista jako standardní.