![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hi Guys
Μπορεί κανείς βοήθεια. Για να διατηρήσετε αυτή την απλή έχω πολλά τυχαία vidoes όλα πολύ σύντομο, 1min διάστημα περίπου 3 λεπτά, αλλά έχουν μέχρι many.In για να δείτε αυτά τα έχω για να διατηρήσει το σύστημα πιέζοντας με τη σειρά του τη σειρά. Θα υπάρχει ένα λογισμικό wheer μπορώ να επισυνάπτονται όλα μαζί και το παιχνίδι τους continuelsy!! ή κάτι παρόμοιο. Εκτιμώ καμία απάντηση και πάλι pleaz.Thanks τέφρα |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Αν έχετε XP ή Vista (νομίζω) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Windows Movie Maker βρέθηκε στο μενού Έναρξη.
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
"wndows Movie Maker δεν μπορεί να ξεκινήσει, επειδή σας κάρτα βίντεο δεν μπορεί να υποστηρίξει το απαιτούμενο επίπεδο επιτάχυνσης υλικού ή υλικού δεν είναι διαθέσιμες" ξέρεις ενός κατεβάσετε πουθενά;; τέφρα |
|
|
|||
|
|||
|
Πόσο χρονών είναι ο υπολογιστής σας; Ξέρεις αν έχει μια ειδική κάρτα γραφικών;
|
|||
|
|||
|
spec είναι 512ram 60gig σκληρό δίσκο 1,7 GIG proc.on Vista
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν βλέπω γιατί το Movie Maker δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει. Αν αυτό δεν θα λειτουργήσει που θα αγωνίζονται με όλα τα άλλα προγράμματα που κάνουν το ίδιο.
Μήπως ο υπολογιστής έχει μια ειδική κάρτα γραφικών;
|
|||
|
|||
|
που έχει ένα τυπικό προσαρμογέα γραφικών VGA
|
|
|
|||
|
|||
|
Λυπάμαι που το λέω αλλά δεν έχω καμία ιδέα για ποιο λόγο αυτό δεν θα λειτουργήσει. Ίσως κάποιος άλλος το κάνει.
Μήπως σας υπολογιστή εργασίες πρόστιμο για οτιδήποτε άλλο;
|
|||
|
|||
|
ναι όλα τα άλλα έργα πρόστιμο
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχετε Vista. Αν ναι, έχω μια απάντηση
![]() Πήγαινε σε αυτή τη σελίδα http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en 1. Επιλογή γλώσσας 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη. 3. Κάντε κλικ στο κουμπί "Εκτέλεση" για να εκτελέσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης. Σημείωση Μην το κάνετε αυτό, εάν εκτελείτε τα Windows XP ή μεγάλα. Είναι μόνο για υπολογιστές που έχουν Vista και δεν μπορεί να υποστηρίξει το νέο Movie Maker που έρχεται με Vista ως πρότυπο.