![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hi Momački
Može bilo tko pomoć. Da bi ova jednostavna Imam puno slučajnih vidoes sve vrlo kratko, 1min dugim oko 3 min, ali imaju tako many.In naručiti za pregled ove sam da bi pritiskom na tem skrenuti po potezu. I postoji li softver wheer mogu ih sve zajedno priložen i igrati continuelsy ih! ili nešto slično. Cijenimo bilo koji odgovore pleaz.Thanks opet jasen |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ako imate XP ili Vista (mislim), možete koristiti Windows Movie Maker naći u izborniku Start.
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
"Movie Maker wndows ne može pokrenuti, jer vam video kartice ne mogu podržati potrebne razine hardversko ubrzanje ili hardversko ubrzanje nije dostupan" Znate li za preuzimanje bilo gdje? jasen |
|
|
|||
|
|||
|
Koliko je vaše računalo? Znate li ako ima posvećena grafičkom karticom?
|
|||
|
|||
|
spec. je 512ram 60gig hard disk 1,7 čeze proc.on vidik
|
|
|
|||
|
|||
|
Ne vidim zašto Movie Maker neće funkcionirati. Ako to neće raditi ćete borba s bilo kojim drugim programima da učine isto.
Da li na računalu imati posvećena grafičkom karticom?
|
|||
|
|||
|
ima standardan VGA graphics adapter
|
|
|
|||
|
|||
|
Žao mi je reći, ali ovo sam apsolutno nijedan ideja zašto to neće raditi. Možda netko drugi radi.
Da li vam računalo raditi fino za sve drugo?
|
|||
|
|||
|
Da sve drugo fino radi
|
|
|
|||
|
|||
|
Imate li Vista. Ako je tako, ja imam jedan odgovor
![]() Idi na ovu stranicu http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en 1. Select language 2. Klikom na gumb Preuzmi. 3. Kliknite na "Pokreni" da biste pokrenuli instalacijski program. Napomena Nemojte to učiniti ako koristite Windows XP ili stariji. To je samo za računala koja imaju Vista i ne može podržati novi Movie Maker koji dolazi s Vidik kao standard.