![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello Srácok Can anyone help. Annak érdekében, hogy ezt az egyszerű van egy csomó véletlenszerű vidoes nagyon rövid, 1min hosszú, mintegy 3 perc, de még így many.In, hogy véleménye szerint e már, hogy a sürgető tem be kapcsolja. Én ott egy szoftver wheer tudok csatolni őket együtt játszani velük continuelsy! vagy valami ilyesmi. Appreciate semmilyen választ pleaz.Thanks újra hamu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha van XP vagy Vista (azt hiszem), akkor használja a Windows Movie Maker található a Start menüben.
|
| |||
| |||
| Idézet:
"wndows Movie Maker nem tudja elindítani, mert a videó kártya nem támogatja a szükséges hardver gyorsítás vagy hardveres gyorsítás nem áll rendelkezésre" tudod, a letöltés bárhol? hamu |
|
| |||
| |||
| Hány éves a számítógépet? Tudja, ha azt a dedikált grafikus kártya?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| spec van 512ram 60gig merevlemezként 1,7 koncert proc.on kilátás |
|
| |||
| |||
| Nem értem, miért Movie Maker nem működik. Ha ez nem fog működni fog küzdelem minden olyan programot, amely nem azonos. Tárgytalan a számítógép egy külön grafikus kártya?
|
| |||
| |||
| van egy standard VGA grafikus adapter |
|
| |||
| |||
| Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de egyáltalán nincs ötlete, hogy miért ez nem fog működni. Lehet, hogy valaki más csinálja. Tárgytalan akkor számítógépes munka bírság minden mást?
|
| |||
| |||
| Igen minden más szerkezet finom |
|
| |||
| |||
| Van Vista. Ha igen, van egy válasz ![]() Go to this page http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en 1. Válasszon nyelvet 2. Kattintson a Letöltés gombra. 3. Kattintson a "Futtatás" futtatni a telepítőt. Megjegyzés Ne tedd ezt, ha a Windows XP vagy annál idősebb. Ez csak a számítógépek, hogy van kilátás, és nem támogatja az új Movie Maker, hogy jön a Vista a szabványt.