![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה מישהו יכול לעזור. כדי לשמור על זה פשוט יש לי המון vidoes הכל אקראי קצר מאוד, כמה 1min ארוך 3 דק 'אבל יש כל כך many.In להצגת אלה אני צריך לשמור על ידי לחיצה tem התור התור. אני שם את התוכנה המצורפת wheer אני יכול את כולם יחד ולשחק בהם continuelsy!! או משהו כזה. מעריך את כל התשובות pleaz.Thanks שוב Ash |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם יש לך XP או Vista? (אני חושב) אתה יכול להשתמש ב-Windows Movie Maker שנמצא בתפריט התחל.
|
| |||
| |||
| ציטוט:
"wndows Movie Maker אין אפשרות להפעיל את הווידאו, כי הכרטיס אינו יכול לתמוך ברמה הנדרשת של האצת חומרה או האצת חומרה זה אינו זמין" האם אתה יודע על הורדה בכל מקום?? Ash |
|
| |||
| |||
| בן כמה המחשב שלך? האם אתה יודע אם יש לו כרטיס מסך ייעודי?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| spec הוא 512ram 60gig כונן קשיח 1.7 חלטורה proc.on Vista |
|
| |||
| |||
| אני לא רואה למה Movie Maker לא עובד. אם זה לא יעבוד אתה הולך המאבק עם כל התוכניות האחרות, כי לעשות את אותו הדבר. האם יש מחשב ייעודי כרטיס המסך?
|
| |||
| |||
| יש לה מתאם גרפי VGA רגיל |
|
| |||
| |||
| אני מצטער להגיד את זה אבל יש לי שום מושג מדוע זה לא יעבוד. אולי מישהו אחר עושה. האם אתה עובד במחשב בסדר לכל דבר אחר?
|
| |||
| |||
| כן את כל השאר עובד בסדר גמור |
|
| |||
| |||
| האם יש לך Vista. אם כן, יש לי תשובה ![]() עבור לדף זה http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en 1. בחר שפה 2. לחץ על לחצן הורד. 3. לחץ על "הפעל" כדי להפעיל את תוכנית ההתקנה. הערה אל תעשה את זה אם אתה מפעיל את Windows XP או ישנים. זה רק למחשבים בעלי Vista ולא יכולה לתמוך חדש Movie Maker שמגיע עם Vista כפי רגילה.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צריך עזרה להחליט על מה 720p HD מצלמת וידיאו לקנות | cheesepuff | Digital Imaging & מדפסות | 0 | ה -5 בחודש יוני 2009 15:32 |
| Excel שאילתת אינטרנט עזרה! | deldrice | חבילות Office & Applications | 1 | 16th ינואר 2009 13:26 |
| MS DOS השאילתה נכשלה? | matthew03 | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 30 אוקטובר 2008 08:21 |
| מנהל התקן שאילתה REF אודיו / וידאו | ashmehta | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 14th יוני 2008 14:36 |
| HP Deskjet 450 שאילתה | parkpre | Digital Imaging & מדפסות | 3 | 6 אוגוסט 2007 11:13 |
| שרשרת כלים | |
| |