![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi Guys Can anyone help. Siekiant išlaikyti šią paprastą Aš atsitiktinai vidoes visi labai trumpas 1min laiko apie 3 min daug, bet kol many.In siekiant peržiūrėti šiuos turiu laikyti paspaudus tem paeiliui paeiliui. Aš ten programinės wheer galiu pridėti juos visus kartu ir žaisti juos continuelsy! ar kažkas panašaus. Dėkingi už bet kokius atsakymus pleaz.Thanks vėl pelenai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei turite XP arba Vista (manau), galite naudoti Windows Movie Maker rasti meniu Pradėti.
|
| |||
| |||
| Citata:
"wndows Movie Maker negali paleisti, nes vaizdo plokštė negali palaikyti reikiamo lygio aparatūros spartinimą ar įrangos pagreičio nėra" Ar žinote iš kur parsisiųsti? pelenai |
|
| |||
| |||
| Kaip sena yra jūsų kompiuteryje? Ar žinote, jei ji skirta grafikos plokštę?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| spec yra 512ram 60gig kietąjį diską 1,7 koncertą proc.on Vista |
|
| |||
| |||
| Nesuprantu, kodėl Movie Maker, tai neveikia. Jei tai neveiks einate į kovą su bet kokios kitos programos, kad padaryti tą patį. Ar kompiuteryje yra skirti grafikos plokštę?
|
| |||
| |||
| ji Standard VGA graphics adapter |
|
| |||
| |||
| Aš atsiprašau, kad sakau, bet aš visiškai neįsivaizduoju, kodėl tai neveikia. Galbūt kažkas veikia. Ar jūsų darbo su kompiuteriu baudą už visa kita?
|
| |||
| |||
| Taip, visa kita veikia puikiai |
|
| |||
| |||
| Ar turite Vista. Jei taip, aš turiu atsakyti ![]() Eiti į puslapį http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en 1. Pasirinkite kalbą 2. Spauskite mygtuką Atsisiųsti. 3. Paspauskite "Run", kad pradėtumėte įdiegimo procedūrą. Pastaba Nedarykite to, jei jūs naudojate Windows XP arba vyresni. Tai tik kompiuteriuose, kuriuose Vista "ir" gali nepalaikyti naujų Movie Maker, kuris ateina su Vista kaip standartas.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Reikia pagalbos apsispręsti dėl Ką 720p HD vaizdo kameros nusipirkti | cheesepuff | Digital Imaging & Printers | 0 | 5 birželis 2009 15:32 |
| Excel žiniatinklio Užklausa Help! | deldrice | Office Suites & Applications | 1 | 16 sausis 2009 13:26 |
| MS Query dos nepavyko? | matthew03 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 30 spalis 2008 08:21 |
| Vairuotojo Užklausa Nuoroda Audio / Video | ashmehta | Multimedia & Codecs | 2 | Birželis 14, 2008 14:36 |
| HP Deskjet 450 užklausos | parkpre | Digital Imaging & Printers | 3 | 6 rugpjūtis 2007 11:13 |
| Temos įrankiai | |
| |