![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi Guys Czy ktoś może pomóc. Aby utrzymać ten prosty Mam dużo losowych vidoes wszystkie bardzo krótkie, 1min długo ok. 3 min, ale tak many.In aby zobaczyć te muszę zachować na tym naciskając kolejno kolei. Ja tam mogę wheer oprogramowanie dołączone nich wszystkich razem i odtwarzać je continuelsy! czy coś takiego. Appreciate żadnych odpowiedzi pleaz.Thanks ponownie popiół |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli masz XP lub Vista (myślę), możesz użyć programu Windows Movie Maker w menu Start.
|
| |||
| |||
| Cytat:
"wndows Movie Maker nie można uruchomić, ponieważ karta graficzna nie obsługuje wymaganego poziomu sprzętową akcelerację sprzętową akcelerację lub nie jest dostępne" wiesz o pobrać w dowolnym miejscu? popiół |
|
| |||
| |||
| Ile lat ma komputer? Czy wiesz, że jeśli ma ona dedykowana karta graficzna?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| spec jest 512ram 60gig twardy 1,7 gig proc.on vista |
|
| |||
| |||
| Nie widzę, dlaczego Movie Maker nie działa. Jeśli to nie zadziała, że wyjeżdżasz do walki z innych programów, które nie to samo. Czy komputer ma specjalnej karty graficznej?
|
| |||
| |||
| posiada standardowe grafiki VGA adapter |
|
| |||
| |||
| Przykro mi powiedzieć, ale mam absolutnie pojęcia, dlaczego to nie będzie działać. Może ktoś inny nie. Czy masz komputer działa dobrze wszystko inne?
|
| |||
| |||
| Tak, wszystko inne działa dobrze |
|
| |||
| |||
| Czy masz Vista. Jeśli tak, to mam odpowiedź ![]() Przejdź do tej strony http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en 1. Wybierz język 2. Kliknij przycisk Pobierz. 3. Kliknij przycisk "Uruchom", aby uruchomić instalatora. Uwaga Nie należy to zrobić, jeśli używasz systemu Windows XP lub starszych. To jest tylko na komputerach, które Vista i nie może poprzeć nowe Movie Maker, że pochodzi z Vista jako standard.
![]() |
|
| Zakładki |