![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max Baieti Poate cineva ajuta. Pentru a menţine acest simplu am o mulţime de aleatoare vidoes foarte scurt, 1min lung 3 min, dar unele au many.In, pentru a vedea aceste trebuie să ţină la rândul său, apăsând tem de activa. Nu există un software wheer pot ataşat-le pe toate împreună şi să se joace ei continuelsy!! sau ceva de genul asta. Apreciez orice răspunsuri pleaz.Thanks din nou cenuşă |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daca ai XP sau Vista (cred), puteţi utiliza Windows Movie Maker găsite în meniul Start.
|
| |||
| |||
| Citat:
"wndows Movie Maker nu poate începe, pentru că vă placă video nu poate sprijini nivelul cerut de accelerarea hardware sau accelerarea hardware nu este disponibil" stii de un download oriunde?? cenuşă |
|
| |||
| |||
| Cât de vechi este pe computer? Ştii, dacă le-a dedicat o placă grafică?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| spec. este 512ram 60gig hard disc 1.7 gig proc.on Vista |
|
| |||
| |||
| Eu nu văd de ce Movie Maker nu ar funcţiona. În cazul în care nu va funcţiona pe care urmează să se lupta cu orice alte programe care face acelaşi lucru. Are un computer dedicat placă grafică?
|
| |||
| |||
| are o grafica standard VGA adaptor |
|
| |||
| |||
| Îmi pare rău să spun asta, dar am absolut nici o idee de ce nu va funcţiona. Poate altcineva nu. Oare tu calculator munca bine pentru orice altceva?
|
| |||
| |||
| da totul altceva lucrează bine |
|
| |||
| |||
| Ai Vista. Dacă da, am un raspuns ![]() Du-te la această pagină http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en 1. Selectaţi limba 2. Faceţi clic pe butonul Descărcare. 3. Faceţi clic pe "Run" pentru a rula programul de instalare. Notă Nu face acest lucru dacă executaţi Windows XP sau mai vechi. Este numai pentru computerele care au Vista şi nu poate sprijini noi Movie Maker care vine cu Vista ca standard.