![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Kluci Môže niekto pomoct. Na udržanie tohto jednoduchého jsem hodně náhodných vidoes všetky veľmi krátke, 1min dlhá asi 3 min, ale o to, aby sa many.In názor som sa udržať na lisovanie tem by zase naopak. I tam softvér wheer môžem pripojené všetky dohromady a hrajú im continuelsy! alebo niečo takého. Oceňujeme žiadne odpovede pleaz.Thanks znova popol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak máte XP alebo Vista (myslím), môžete použiť program Windows Movie Maker nájdete v ponuke Štart.
|
| |||
| |||
| Citácia:
"wndows Movie Maker nemôže začať, pretože grafická karta nemôže podporovať požadovanej úrovne hardvérovej akcelerácie alebo hardvérovej akcelerácie nie je k dispozícii" viete o stiahnutí kdekoľvek? popol |
|
| |||
| |||
| Ako starý je váš počítač? Viete, keď má špecializované grafickej karte?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| spec je 512ram 60gig pevný disk 1,7 koncert proc.on vista |
|
| |||
| |||
| Nevidím dôvod, prečo Movie Maker nebude fungovať. Ak to nebude fungovať, budete bojovať so žiadnymi inými programami, ktoré urobili to isté. Je v počítači majú špecializované grafickej karte?
|
| |||
| |||
| má štandardnú VGA graphics adaptor |
|
| |||
| |||
| Omlouvám se to říct, ale já jsem naprosto netuším, prečo to nebude fungovať. Možno, že niekto robí. Bráni vám počítač funguje na všetko ostatné?
|
| |||
| |||
| Áno, všetko ostatné funguje |
|
| |||
| |||
| Máte Vista. Ak áno, mám odpoveď ![]() Prejdite na túto stránku http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en 1. Vyberte jazyk 2. Kliknite na tlačidlo Prevziať. 3. Kliknite na tlačidlo "Spustiť" a spustite inštaláciu. Poznámka Neučiníte-li systém Windows XP a staršie. Je určený len pre počítače, ktoré majú Vista a nemôže podporiť nové Movie Maker, ktorý je dodávaný s Vista ako štandardná.