![]() |
|
| |||
| |||
| Selam Beyler Can anyone help. Bu basit ama ben rasgele vidoes tüm kısa, 1min uzun bir 3 dk bir sürü var tutmak için çok many.In bu I Turn tarafından TEM dönüş basarak devam gerekir görmek gerekir. Orada tüm birlikte continuelsy onları çalma onlara bağlı bir yazılım wheer! böyle falan. Takdir herhangi bir cevap tekrar pleaz.Thanks kül |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer XP veya Vista (sanırım) Windows Movie Maker kullanabilirsiniz Başlat Menüsü bulundu.
|
| |||
| |||
| Alıntı:
"Movie Maker wndows başlatmak değil" mevcut değildir, çünkü ekran kartı donanım ivmesini veya donanım ivmesini ve gerekli düzeyde destek değildir Bir download yere biliyor musunuz? kül |
|
| |||
| |||
| Kaç yaşında mı? Eğer özel bir grafik kartı var biliyor musunuz?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Spec 512ram 60gig sabit disk 1,7 iş proc.on uzak manzara olduğunu |
|
| |||
| |||
| Neden Movie Maker eser kalmaz görmüyorum. Eğer bu işe yaramaz, aynı herhangi bir diğer programlar ile mücadele olacak. Bilgisayar mı özel bir grafik kartı var mı?
|
| |||
| |||
| bir standart VGA grafik adaptörü vardır |
|
| |||
| |||
| Bunu söylemek için üzgünüm ama kesinlikle neden bu işe hiçbir fikrim yok. Belki başka biri yapar. Herşey için bilgisayar çok iyi çalışıyor mu?
|
| |||
| |||
| evet herşey yolunda gözüküyor |
|
| |||
| |||
| Size Vista var mı. Bu durumda, bir cevabım var ![]() Bu sayfaya git http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en 1. Dili seçin 2. İndir düğmesini tıklayın. 3. Tıklayın "Çalıştır" yükleyiciyi çalıştırın. Not Bu Windows XP veya büyük çalıştıran yapmak etmeyin. Sadece bilgisayar için Vista ve Vista ile standart olarak gelen yeni Movie Maker desteklemiyor olabilir bulunuyor.
![]() |
|
| Bookmarks |