![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці Може хто-небудь допомагати. Щоб зберегти цю просту У мене є багато випадкових Vidoes все дуже короткий, 1хв довгий близько 3 хвилин, але до цих many.In Для перегляду цих я повинен тримати з актуальних температурі від повороту до повороту. Я там програмне wheer я можу додає їх всі разом і грати їх continuelsy! або на зразок того. Ціна ніяких відповідей pleaz.Thanks знову зола |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо у вас XP або Vista (я думаю), можна використовувати Windows Movie Maker знайти в меню "Пуск".
|
| |||
| |||
| Цитата:
"Wndows Movie Maker не може початися, бо відеокарта не підтримує необхідний рівень апаратного прискорення або апаратне прискорення недоступний" ви знаєте де скачати? зола |
|
| |||
| |||
| Скільки років вашого комп'ютера? Чи знаєте ви, якщо вона має спеціальну відеокарту?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| специфікація 512ram 60gig жорсткого диска 1,7 концерту proc.on Vista |
|
| |||
| |||
| Я не розумію, чому Movie Maker не буде працювати. Якщо це не буде працювати, ви будете боротися з будь-якими іншими програмами, які роблять те ж саме. Лі на комп'ютері є спеціальна відеокарта?
|
| |||
| |||
| він має стандартний графічний адаптер VGA |
|
| |||
| |||
| Мені шкода говорити це, але я зовсім не знаю, чому це не буде працювати. Може бути, хтось інший. Чи ваш комп'ютер робота штраф за все інше?
|
| |||
| |||
| Та все інше працює відмінно |
|
| |||
| |||
| Чи є у вас Vista. Якщо це так, я відповісти ![]() На цій сторінці http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en 1. Вибір мови 2. Натисніть кнопку Завантажити. 3. Натисніть кнопку "Виконати", щоб запустити програму установки. Примітка Не робіть цього, якщо ви працюєте в Windows XP або старше. Вона призначена тільки для комп'ютерів, на яких Vista і не може підтримати новий Movie Maker, яка поставляється з Vista як стандарт.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога у прийнятті рішення про Що 720p HD-відео камера купити | cheesepuff | Digital Imaging & Принтери | 0 | 5 червня 2009 15:32 |
| Excel Web Query Допоможіть! | deldrice | Office Suites & Застосування | 1 | 16 січня 2009 13:26 |
| DOS, MS Query не вдалося? | matthew03 | General Software чат | 1 | 30 жовтня 2008 08:21 |
| Driver запит вихід аудіо / відео | ashmehta | Мультимедіа & кодеки | 2 | 14 червня 2008 14:36 |
| HP Deskjet 450 запитів | parkpre | Digital Imaging & Принтери | 3 | 6 серпня 2007 11:13 |
| Різьба Інструменти | |
| |