![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Pokud můžete, prosím, já bych opravdu ocenil mate |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je mi líto, že jsem kliknul na post brzy. Nyní opraveno.
|
| |||
| |||
| Děkuji ti. Pracuje s obrázky, ale i při stažení líto zkuste importovat video se uvádí "" "The file C: \ Users \ VISTA \ Desktop \ 2008-01-11 \ pictures \ Drayton Manor \ 100_0064.MOV není podporovaný typ souboru, a proto nelze importovat do programu Windows Movie Maker." "" I dont pochopit. Promiň můžete pomoci further.nearly tam mate |
|
| |||
| |||
| To je skvělé, že máte Windows Movie Maker běží! Problém je v tom, že program Windows Movie Maker nemůže číst film ve formátu QuickTime, že videozáznamy jsou palců Musí být převeden. Co si vzít s použitím videa?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Zde jsou některé pokyny pro konverzi videa. Budete muset převést všechny bohužel. http://www.videohelp.com/oldguides/mov2avi
|
| |||
| |||
| exellent mate vaše hvězda. ještě jeden problém. K těmto informacím se snažil v programu Windows Movie Maker. i nastavit jednu šarži a video průběžně děje a tak, což bylo dobré. hej dont zeptat mě, co jsem udělal to. ale teď je to velmi obtížné propojit jakékoliv othewr videa. Existuje nějaký průvodce, jako ten, ukázal mi kde mohu učit, aby je všechny dohromady tak i jim můžete prohlédnout jako film prosím na Windows Movie Maker Omlouvám se, že je bolest. Opravdu si toho vážím Vaší pomoci popel |
|
| |||
| |||
| Vyzkoušejte zde http://www.microsoft.com/windowsxp/u...d/default.mspx Ty nejsou bolesti ptát. Všichni jsme se na TCF pomoci lidem, a pokud jsme nechtěli, aby pomohla pak nebude obtěžovat s přihlášením ![]() Máte-li jakékoli další problémy nyní nebo v budoucnu neváhejte se zeptat jich.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Need Help Rozhodování o tom, co 720p HD Video kamery nakupovat | cheesepuff | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 5. červen 2009 15:32 |
| Excel Web dotazu Help! | deldrice | Office & Aplikace | 1 | 16. leden 2009 13:26 |
| Paní dotaz dos selhal? | matthew03 | Obecné Software Chat | 1 | 30. října 2008 08:21 |
| Driver dotazu ref audio / video | ashmehta | Multimedia & Kodeky | 2 | 14. června 2008 14:36 |
| HP Deskjet 450 dotazů | parkpre | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 6. Srpen 2007 11:13 |
| Thread Nástroje | |
| |