![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ako možete molim ja će stvarno poštovati Internet drugarica |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nažalost o tome, ja kliknuo post do početka. Odmah ispraviti.
|
| |||
| |||
| Hvala. Ona radi sa slikama ali našto JA pokušati preuzimanje žao uvoz videos on navodi "" "The file C: \ Users \ VISTA \ Desktop \ 2008/01/11 \ slike \ Drayton Manor \ 100_0064.MOV nije podržana vrsta datoteke, a to ne može biti uvezen u program Windows Movie Maker." Ja dont shvatiti. ispričavam se možete pomoći further.nearly tamo drugarica |
|
| |||
| |||
| To je velika da imate program Windows Movie Maker trčanje! Problem je u tome što Windows Movie Maker ne mogu pročitati QuickTime Movie format da videoisječci u. One trebaju biti pretvorena. Što se koristi za snimanje videa?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ovdje su neke upute za pretvaranje videozapise. Morat ćete ih sve pretvoriti nažalost. http://www.videohelp.com/oldguides/mov2avi
|
| |||
| |||
| exellent pariti vašeg zvijezda. još jedan problem. pokušao to pogled ova u programu Windows Movie Maker. ja postaviti jedan lot i video čuvaju se događa i na što je dobro. hej ne pitaj me što sam učinio da to učinite. ali sada, to je jako teško bilo koji link othewr videa. Da li postoji vodič poput one koju je pokazao mi gdje ja mogu naučiti da ih sve zajedno tako da ja mogu pogledati ih kao film molimo na Windows Movie Maker ispričavam se bolova. stvarno poštovati vaša pomoć jasen |
|
| |||
| |||
| Probaj ovdje http://www.microsoft.com/windowsxp/u...d/default.mspx Prijavljeni ste kao ne boli tražeći pitanja. Svi smo došli do TCF pomoći ljudima i ako mi ne želi pomoći onda mi ne zamaram se prijaviti ![]() Ukoliko imate bilo više problema sada ili u budućnosti slobodno pitajte njih.