![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| ha kérjük azt Nagyra értékelem mate |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sajnálom, hogy Rákattintottam utáni korai. Most korrigálni.
|
| |||
| |||
| Köszönöm. Úgy működik, a képek, de mikor én megpróbál letölteni sajnálom importálni a videókat azt állítja, "" "A fájl a C: \ Users \ VISTA \ Desktop \ 2008/01/11 \ képek \ Drayton Manor \ 100_0064.MOV nem támogatott fájltípust, és nem vihető be a Windows Movie Maker." I dont understand. Sajnáljuk tud segíteni further.nearly ott mate |
|
| |||
| |||
| Ez nagyszerű, hogy a Windows Movie Maker futás! A probléma az, hogy a Windows Movie Maker nem tudja olvasni a QuickTime Movie formátumban, hogy a videofájlokat a hüvelyk Azt át kell alakítani. Mit használ, hogy tegye meg a videót?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Íme néhány utasítás átváltásával videók. Át kell konvertálni őket sajnos. http://www.videohelp.com/oldguides/mov2avi
|
| |||
| |||
| exellent mate meg egy csillag. még egy probléma. próbált megnézni ezeket a Windows Movie Maker. Én meg egy csomó, és a videó tartott folyik, és, ami jó volt. hé ne kérdezze, mit tenni, hogy ezt megtehesse. De most már nagyon nehéz bármilyen kapcsolatot othewr videók. Van egy útmutató, mint amit mutatott nekem, hol tudok tanulni őket együtt annak érdekében, hogy nézze meg őket, mint egy film kérjük a Windows Movie Maker Sajnálom, hogy a fájdalom. Nagyra értékelem a segítséged hamu |
|
| |||
| |||
| Próbáld meg itt http://www.microsoft.com/windowsxp/u...d/default.mspx Ön nem a fájdalom kérdeznek. Mindannyian jön TCF hogy segítsen az embereknek, és ha nem akarsz segíteni, akkor azt sem bejelentkezni ![]() Ha bármilyen további problémákat most vagy a jövőben bátran kérdezni őket.