![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| jei galite, prašome I would really appreciate it padėjėjas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atsiprašome, kad aš paspaudžia paštu anksti. Dabar ištaisyta.
|
| |||
| |||
| Ačiū. Ji dirba su nuotraukomis, bet kai aš parsisiųsti Atsiprašome bando importuoti vaizdo įrašus jame teigiama "" "Failo C: \ Users \ VISTA \ Desktop \ 2008/01/11 \ pictures \ Drayton Manor \ 100_0064.MOV nepalaikomas failo tipas, ir ji negali būti importuojami į Windows Movie Maker". " I dont understand. Atsiprašome galite padėti further.nearly ten mate |
|
| |||
| |||
| Tai puikus, kad jūs turite "Windows Movie Maker, veikia! Problema ta, kad Windows Movie Maker negali skaityti QuickTime formatu, vaizdo çra ¹ lankotės Jos turi būti perskaičiuotos. Ką jūs naudojate imtis filmai?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Štai keletas nurodymų dėl konvertuoti video. Jūs turėsite konvertuoti juos visus deja. http://www.videohelp.com/oldguides/mov2avi
|
| |||
| |||
| excellent mate savo žvaigždę. dar viena problema. bandėte peržiūrėti šių Windows Movie Maker. galiu nustatyti vieną partiją ir vaizdo nuolat vyksta ir ant, kurios buvo geros. Hey dont ask me, ką aš padariau tai padaryti. bet dabar labai sunku susieti bet othewr filmai. Ar yra gidas kaip vienas tu man parodė wher galiu išmokti juos visus kartu, kad galiu jas matyti kaip filmo prašome apie Windows Movie Maker Atsiprašome būti skausmas. tikrai vertiname jūsų pagalbą pelenai |
|
| |||
| |||
| Išbandykite čia http://www.microsoft.com/windowsxp/u...d/default.mspx Tikrinti nėra skausmo klausinėti. Mes visi atėjo į TCF padėti žmonėms, ir jei mes nenorėjo padėti tuomet mes ne pergyventi prisijungti ![]() Jei turite daugiau problemų, dabar arba ateityje Feel free to ask them.