![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| jeśli można proszę I would really appreciate it mate |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sorry about that, I po kliknięciu na początku. Teraz poprawiony.
|
| |||
| |||
| Dziękuję. Działa on z obrazów, ale kiedy ja przepraszam pobrać próby importowania filmów stwierdza "Plik C: \ Users \ VISTA \ Desktop \ 2008-01-11 \ obrazki \ Drayton Manor \ 100_0064.MOV nie jest obsługiwany typ pliku, a nie mogą być przywożone do programu Windows Movie Maker." I dont understand. Przepraszamy możesz pomóc further.nearly tam mate |
|
| |||
| |||
| To wspaniałe, że masz Windows Movie Maker działa! Problemem jest to, że Windows Movie Maker nie może odczytać formatu QuickTime Movie, że pliki wideo są cali Muszą być przeliczane. Jakie są używasz do podjęcia film?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Oto niektóre instrukcje dotyczące konwersji plików wideo. Będzie trzeba je konwertować wszystkie niestety. http://www.videohelp.com/oldguides/mov2avi
|
| |||
| |||
| exellent oficer swoje gwiazdy. jeszcze jeden problem. chciał zobaczyć te w Windows Movie Maker. i ustawić jedną partię i wideo będzie na bieżąco i, co było dobre. hey dont pytają mnie, co mam zrobić, aby to zrobić. ale teraz jest to bardzo trudne do powiązania othewr żadnych filmów. Czy istnieje poradnik jak Ciebie pokazał mi gdzie mogę nauczyć się je razem, więc może je jak film prosimy o Windows Movie Maker Przepraszam za ból. naprawdę wdzięczni za pomoc popiół |
|
| |||
| |||
| Spróbuj tutaj http://www.microsoft.com/windowsxp/u...d/default.mspx Jesteś nie ból zadawać pytania. Wszyscy przyjeżdżają do TCF, aby pomóc ludziom i jeśli nie chcesz pomóc to nie mielibyśmy bother podpisania w ![]() Jeśli masz jakieś problemy teraz lub w przyszłości, prosimy zwrócić się do nich.