![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| dacă puteţi să vă rog, i-ar aprecia colega |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imi pare rau pentru asta, am să faceţi clic pe post mai devreme. Acum, corectate.
|
| |||
| |||
| Mulţumesc. Funcţionează cu poze, dar când am încerca să descarce scuze de import este de videoclipuri membre "" "Fişierul C: \ Users \ VISTA \ Desktop \ 2008-01-11 \ poze \ Drayton Manor \ 100_0064.MOV nu este un tip de fişiere acceptate, şi să nu poată fi importate în Windows Movie Maker." "" I dont înţeleg. Ne pare rău vă poate ajuta further.nearly acolo colega |
|
| |||
| |||
| Asta este o mare pe care le-aţi Windows Movie Maker rulează! Problema este că Windows Movie Maker nu poate citi în format QuickTime Film că clipuri video sunt inch Ei trebuie să fie transformate. Ce ai folosit pentru a lua clipuri video?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Iată câteva instrucţiuni de conversie de pe video. Va trebui să se transforme-le pe toate, din păcate. http://www.videohelp.com/oldguides/mov2avi
|
| |||
| |||
| exellent colega ta o stea. mai mult o problemă. încercat să vizualizaţi aceste în Windows Movie Maker. Am stabilit un lot şi video păstrate întâmplă şi pe, care a fost bine. hei dont cere-mi ce-i de făcut pentru a face acest lucru. dar acum este foarte greu de a lega orice othewr video. Există un ghid ca cel ce mi-a arătat Unde pot învăţa să i le-a pus, împreună, aşa că am posibilitatea de a vizualiza le place un film, vă rugăm să pe Windows Movie Maker Ne pare rău să fie o durere. Apreciez ajutorul dumneavoastră cenuşă |
|
| |||
| |||
| Încercaţi aici http://www.microsoft.com/windowsxp/u...d/default.mspx Tu nu sunt o durere pun întrebări. Noi toţi vin la TCF, pentru a ajuta oamenii şi, dacă nu am dori, pentru a ajuta, atunci nu ne-ar deranja semnarea în ![]() Dacă aveţi mai multe probleme, acum sau în viitor, nu ezitaţi să cereţi-le.
![]() |
|
| Marcaje |