![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ak môžete, prosím, já bych opravdu ocenil mate |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je mi ľúto, že som klikol na post čoskoro. Teraz opravený.
|
| |||
| |||
| Ďakujem ti. Pracuje s obrázkami, ale aj pri stiahnutie ľúto skúste importovať video sa uvádza "" "The file C: \ Users \ VISTA \ Desktop \ 2008-01-11 \ pictures \ Drayton Manor \ 100_0064.MOV nie je podporovaný typ súboru, a preto nie je možné importovať do programu Windows Movie Maker." "" I dont pochopiť. Promiň môžete pomôcť further.nearly tam mate |
|
| |||
| |||
| To je skvelé, že máte Windows Movie Maker beží! Problém je v tom, že program Windows Movie Maker nemôže čítať film vo formáte QuickTime, že videozáznamy sú palcov Musia byť prevedený. Čo si vziať so použitím videa?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Tu sú niektoré pokyny pre konverziu videa. Budete musieť previesť všetky žiaľ. http://www.videohelp.com/oldguides/mov2avi
|
| |||
| |||
| exellent mate vaša hviezda. ešte jeden problém. K týmto informáciám sa snažil v programe Windows Movie Maker. i nastaviť jednu šaržu a video priebežne deje a tak, čo bolo dobré. hej dont zeptat mě, co som urobil to. ale teraz je to veľmi ťažké prepojiť akékoľvek othewr videá. Existuje nejaký sprievodca, ako ten, ukázal mi kde môžem učiť, aby ich všetky dohromady tak aj im môžete prezrieť ako film prosím na Windows Movie Maker Omlouvám se, že je bolesť. Naozaj si toho vážim Vašej pomoci popol |
|
| |||
| |||
| Vyskúšajte tu http://www.microsoft.com/windowsxp/u...d/default.mspx Tie nie sú bolesti pýtať. Všetci sme sa na TCF pomôcť ľuďom, a ak sme nechceli, aby pomohla potom nebude obťažovať s prihlásením ![]() Ak máte akékoľvek ďalšie problémy teraz alebo v budúcnosti neváhajte sa opýtať ich.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Need Help Rozhodovanie o tom, čo 720p HD Video kamery nakupovať | cheesepuff | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 5. jún 2009 15:32 |
| Excel Web dotazu Help! | deldrice | Office & Aplikácie | 1 | 16. január 2009 13:26 |
| Pani dotaz dos zlyhal? | matthew03 | Všeobecné Software Chat | 1 | 30. októbra 2008 08:21 |
| Driver dotazu ref audio / video | ashmehta | Multimedia & Kodeky | 2 | 14. júna 2008 14:36 |
| HP Deskjet 450 dopytov | parkpre | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 6. August 2007 11:13 |
| Thread Tools | |
| |