![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ако можете молим ја ће стварно поштовати то другарица |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нажалост о томе, ја кликнуо пост до почетка. Одмах исправити.
|
| |||
| |||
| Хвала. Она ради са сликама ипак нашто ЈА пробати за скидати жао увоз видеос он наводи "" "Тхе филе Ц: \ Усерс \ Виста \ Десктоп \ 2008/01/11 \ слике \ Драытон Манор \ 100_0064.МОВ није подржана врста датотеке, а то не може бити увезен у програм Уиндоус Мовие Макер." Ја донт схватити. извињавамо се можете помоћи фуртхер.неарлы тамо другарица |
|
| |||
| |||
| То је велика да имате програм Уиндоус Мовие Макер трчање! Проблем је у томе што Уиндоус Мовие Макер не могу прочитати КуицкТиме Мовие формат да Видео записи у. Оне треба да буде претворена. Шта се користи за снимање видеа?
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Овде су неке упутства за претварање видео записе. Мораћете да их све претворити нажалост. хттп://ууу.видеохелп.цом/олдгуидес/мов2ави
|
| |||
| |||
| екселлент парова вашег звезда. још један проблем. суђен за поглед ова у програму Уиндоус Мовие Макер. ја оснивати један лот и видео чувају се дешава и на шта је добро. хеј не питај ме што сам учинио да то урадите. али сада, то је јако тешко било који линк отхеур видеа. Да ли постоји водич попут оне коју је показао ми где ја могу научити да их све заједно тако да ја могу погледати их као филм молимо на Уиндоус Мовие Макер извињавамо се болова. стварно поштовати ваша помоћ Јасен |
|
| |||
| |||
| Пробај овде хттп://ууу.мицрософт.цом/уиндоусксп/у...д/дефаулт.мспкс Пријављени сте као не боли тражећи питања. Сви смо дошли до ТЦФ помоћи људима и ако ми не жели помоћи онда ми не замарам се пријавите ![]() Уколико имате било више проблема сада или у будућности слободно питајте њих.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Неед Хелп одлучивању о томе шта 720п ХД видеокамеру на Купи | цхеесепуфф | Дигитал Имагинг & Штампачи | 0 | 5. јуна 2009 15:32 |
| Ексцел Уеб Куеры Хелп! | делдрице | Оффице & Апплицатионс | 1 | 16 јануар 2009 13:26 |
| Мс дос упит није успело? | маттхеу03 | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 30 октобар 2008 08:21 |
| Возач Упит реф аудио / видео | асхмехта | Мултимедија и кодеци | 2 | 14. јуна 2008 14:36 |
| ХП Дескјет 450 упит | паркпре | Дигитал Имагинг & Штампачи | 3 | 6 аугуст 2007 11:13 |
| Тхреад Тоолс | |
| |