![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Якщо ви можете будь ласка мені би дуже вдячний, мате |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вибачте, я натиснув на пост рано. Тепер виправлено.
|
| |||
| |||
| Спасибо. Вона працює з фотографіями, але коли я скачував жаль спробі імпортувати відео йдеться "" "Немає файлу C: \ Users \ Vista \ Desktop \ 2008-01-11 \ Pictures \ Дрейтон Садиба \ 100_0064.MOV не підтримується тип файлу, і вона не можна імпортувати в Windows Movie Maker." "" I Dont розумію. Вибачте ви можете допомогти further.nearly там Mate |
|
| |||
| |||
| Це чудово, що у вас є Windows Movie Maker працює! Проблема в тому, що Windows Movie Maker не може прочитати формат QuickTime Movie, що відеокліпи дюйма Вони повинні бути перетворені. Що ви використовуєте взяти відео?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ось деякі інструкції з конвертації відео. Вам потрібно буде конвертувати їх всіх на жаль. http://www.videohelp.com/oldguides/mov2avi
|
| |||
| |||
| Exellent Мать вашу зірку. ще одна проблема. намагалися відкрити їх у Windows Movie Maker. встановити одну партію, а відео буде зберігатися на тривалий період, що було добре. Ей Dont запитаєте мене, що я зробив для цього. але тепер це дуже важко зв'язати будь-яку othewr відео. Є керівництво, як той, який ви показали мені Wher я можу навчитися, щоб помістити їх усіх разом, щоб я міг розглядати їх як у кіно будь ласка на Windows Movie Maker На жаль, щоб бути більше. дуже ціную вашу допомогу зола |
|
| |||
| |||
| Спробуй тут http://www.microsoft.com/windowsxp/u...d/default.mspx Ви не більше задавати питання. Ми всі прийшли до ФТС, щоб допомогти людям, і якщо ми не хочемо, щоб допомогти то ми б не турбуватися підписання в ![]() Якщо у вас є більше проблем, зараз або в майбутньому, не соромтеся ставити їх.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога у прийнятті рішення про Що 720p HD-відео камера купити | cheesepuff | Digital Imaging & Принтери | 0 | 5 червня 2009 15:32 |
| Excel Web Query Допоможіть! | deldrice | Office Suites & Застосування | 1 | 16 січня 2009 13:26 |
| DOS, MS Query не вдалося? | matthew03 | General Software чат | 1 | 30 жовтня 2008 08:21 |
| Driver запит вихід аудіо / відео | ashmehta | Мультимедіа & кодеки | 2 | 14 червня 2008 14:36 |
| HP Deskjet 450 запитів | parkpre | Digital Imaging & Принтери | 3 | 6 серпня 2007 11:13 |
| Різьба Інструменти | |
| |