![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Не мога да определя от Кодак потребител / настройка на водачи, ако новата ми Kodak ESP7 да бъде по същото време, уредила с моя компютър, използвайки USB и на безжична мрежа. Имам безжична мрежа захващане вече налице, но не мога да се определи от водачи, ако не мога просто да използвате USB връзка и "Готово'..... имам пряка връзка с принтер, както добре! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Защо просто не опиташ
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако сте го на безжични отколкото просто принтирай чрез мрежа (рутер), не е необходимо да се използва USB изобщо.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Kodak 5500 AIO wirless принтер - Безжична настройка? | Хуан Добър | Digital Imaging & Принтери | 1 | 24 май 2009 г. 02:38 |
| Принтер, няма да се свърже !!!!! | слуз | Digital Imaging & Принтери | 4 | 29 Jan 2009 08:50 |
| Как мога да се свържете множество компютри на този принтер чрез | littlekitty1985 | Digital Imaging & Принтери | 2 | 20 Ноември 2008 10:00 |
| Не може да се свърже с безжична мрежа | HistoryGirl | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 18-ти септември 2008 11:07 |
| Vista няма да се свърже с мрежата | mbonwick | В мрежа, модеми & VoIP | 9 | 6 Aug 2008 05:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |