![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nemohu zjistit z Kodak uživatel / instalační průvodce, když je moje nová Kodak ESP7 může být ve stejné době, zahnutý do mého počítače pomocí USB a na bezdrátovou síť. Mám bezdrátovou síť spojenectví již v pořádku, ale nemohu zjistit od jakéhokoli vodítka, když můžete jednoduše použít USB připojení a 'Voila'..... jsem přímo připojit k tiskárně stejně! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Proč ne jen zkusit
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud jste na bezdrátové než stačí tisknout prostřednictvím sítě (routeru), není potřeba použít USB vůbec.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| 5500 Kodak AIO tiskárny wirless - Wireless nastavení? | juan bueno | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 24. květen 2009 02:38 |
| Tiskárna nebude připojit !!!!! | sliz | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 4 | 29. ledna 2009 08:50 |
| Jak se mohu připojit více počítačů na tuto tiskárnu prostřednictvím | littlekitty1985 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 20. listopadu 2008 10:00 |
| Nelze se připojit k bezdrátové síti | HistoryGirl | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 18. Září 2008 11:07 |
| Vista není připojení k síti | mbonwick | Sítě, Modemy & VoIP | 9 | 6. srpna 2008 05:24 |
| Thread Nástroje | |
| |