![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nem lehet meghatározni, hogy a Kodak user / setup guides ha új Kodak ESP7 lehet ugyanabban az időben, hajlott fel a számítógépet az USB-és a vezeték nélküli hálózatot. Nekem van a vezeték nélküli hálózati kapcsolat már a helyére került, de azt nem tudja meghatározni, hogy minden olyan útmutatók, ha egyszerűen csak használja az USB-kapcsolat és a "Voila'..... már közvetlenül kapcsolódik a nyomtató is! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miért nem próbálja ki
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha van rá, mint most a vezeték nélküli nyomtatókiszolgáló a hálózaton keresztül (router), nem kell használni az USB egyáltalán.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kodak 5500 AIO nyomtató wirless - Vezeték nélküli beállítás? | Juan Bueno | Digital Imaging & Nyomtatók | 1 | 24. május 2009 02:38 |
| A nyomtató nem fog csatlakozni !!!!! | iszap | Digital Imaging & Nyomtatók | 4 | 29. január 2009 08:50 |
| Hogyan lehet csatlakozni több számítógépen ezen keresztül nyomtató | littlekitty1985 | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 20. november 2008 10:00 |
| Nem tud csatlakozni a vezeték nélküli hálózati | HistoryGirl | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 18. Szeptember 2008 11:07 |
| Vista nem fog csatlakozni a hálózat | mbonwick | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 9 | 6. augusztus 2008 05:24 |
| Téma eszközök | |
| |