![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я не можу визначити з користувачем Kodak / налаштування направляючих, якщо моє нове Kodak ESP7 може бути, в той же час, підключити до мого комп'ютера за допомогою USB і через бездротову мережу. Я маю підключення бездротових мереж, вже на місці, але я не можу визначити з будь-якого керівництва, якщо я можу просто використовувати це з'єднання USB і 'Voila'..... мене є пряме підключення до принтера, як добре! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чому б не спробувати
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо у вас є її на бездротову ніж просто друкувати через мережу (маршрутизатор), немає необхідності використовувати USB на всіх.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Kodak 5500 AIO Wirless принтер - бездротовий налаштування? | Хуан Bueno | Digital Imaging & Принтери | 1 | 24 травня 2009 02:38 |
| Принтер не буде з'єднати !!!!! | слиз | Digital Imaging & Принтери | 4 | 29 січня 2009 08:50 |
| Як я можу підключити декілька комп'ютерів до цього принтера через | littlekitty1985 | Digital Imaging & Принтери | 2 | 20 листопада 2008 10:00 |
| Не вдається підключитися до бездротової мережі | HistoryGirl | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 18 вересня 2008 11:07 |
| Vista не буде підключатися до мережі | mbonwick | Мережа, Модеми & VoIP | 9 | 6 серпня 2008 05:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |