по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Digital Imaging & Принтери

Register

Не може да изтривате Java принтирай работа от spooler

Reply

Нишка Инструменти
Old 8 юни 2009 г., 12:23
Новите държави Група

Default Не може да изтривате Java принтирай работа от spooler

Здравейте --

Имам Win XP машина свързан с мрежов принтер смрадлива хвойна 4022, с до датата шофьори, към който е окачен Java принтирай работа от нетната прилагане. Нито собственикът или местни администратори могат да премахнете работа, нито да удължи мощност цикъл.
Свободните работни места правилно четете в Принтер опашка, но не са изброени в spooler на машината на локалния компютър. Така нетната спре spooler на локалния компютър не е опция.

Може ли някой да ми помогне изтриете тази работа, и няма кой да знае, когато spooler за Java отпечатвате работни места се съхраняват?
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Печат спулера спира mrcintheuk Digital Imaging & Принтери 0 23rd май 2009 г. 07:53
Печат спулера Не върви! trevy3 Windows операционни системи 3 26 април 2009 02:04
Първи отървете от стария Java Бъба Общи Софтуер Чат 7 15 Jan 2009 16:51
Java Cew27 Общи Софтуер Чат 39 23rd Jan 2008 11:26
Може ли някой да ми помогне с Java? michal23 Общи Софтуер Чат 2 9-ти септември 2007 04:43
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc