menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Nemožno zmazať Java tlač z Spooler

Reply

Thread Tools
Old 8. júna 2009, 12:23
Nový člen skupiny

Default Nemožno zmazať Java tlač z Spooler

Hello --

Mám Win XP stroj pripojený k sieťovo Savin 4022 tlačiareň, s aktuálne ovládače, ktoré má zavesené Java tlačové úlohy z čistého aplikácie. Ani vlastník alebo miestnej administrátori môžu odstrániť zamestnanie, ani predĺžená moc cyklu.
Pracovných miest správne čítať vo fronte tlačiarne, ktoré však nie sú uvedené v Spooler sa strojom v lokálnom počítači. Tak net stop spooler na lokálnom počítači nie je možné.

Môže mi niekto pomôže odstrániť túto prácu, a to niekto vie, kde sa spooler pre Java tlačové úlohy sú uložené?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Tlač Zaraďovač zastávok mrcintheuk Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 0 23. mája 2009 07:53
Zaraďovača tlače Service Prerušené! trevy3 Operačné systémy Windows 3 26 apríla 2009 02:04
Zbaviť starých Java Bubba Všeobecné Software Chat 7 15. január 2009 16:51
Java Cew27 Všeobecné Software Chat 39 23. január 2008 11:26
Môže mi niekto pomoct s Java? michal23 Všeobecné Software Chat 2 9. septembra 2007 04:43
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.