![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello -- Mám Win XP stroj pripojený k sieťovo Savin 4022 tlačiareň, s aktuálne ovládače, ktoré má zavesené Java tlačové úlohy z čistého aplikácie. Ani vlastník alebo miestnej administrátori môžu odstrániť zamestnanie, ani predĺžená moc cyklu. Pracovných miest správne čítať vo fronte tlačiarne, ktoré však nie sú uvedené v Spooler sa strojom v lokálnom počítači. Tak net stop spooler na lokálnom počítači nie je možné. Môže mi niekto pomôže odstrániť túto prácu, a to niekto vie, kde sa spooler pre Java tlačové úlohy sú uložené? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Tlač Zaraďovač zastávok | mrcintheuk | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 23. mája 2009 07:53 |
| Zaraďovača tlače Service Prerušené! | trevy3 | Operačné systémy Windows | 3 | 26 apríla 2009 02:04 |
| Zbaviť starých Java | Bubba | Všeobecné Software Chat | 7 | 15. január 2009 16:51 |
| Java | Cew27 | Všeobecné Software Chat | 39 | 23. január 2008 11:26 |
| Môže mi niekto pomoct s Java? | michal23 | Všeobecné Software Chat | 2 | 9. septembra 2007 04:43 |
| Thread Tools | |
| |