![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав -- Имам Уин КСП машина спојен на умрежена Савин 4022 принтер, до датума возача, који има објешен Јава штампај посао са нет апликацију. Ни власник или локалне администратори могу уклонити посао, нити екстендед поуер циклуса. Посао правилно прочитати у ред чекања за штампање, али нису наведене у ред чекања на машини на локалном рачунару. Тако нет стоп ред чекања на локалном рачунару није опција. Може било ко помоћ мене избрисати овај посао, те се било ко да зна где је ред чекања за Јава штампај послови се похрањују? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Испиши ред приправности служба престаје | мрцинтхеук | Дигитал Имагинг & Штампачи | 0 | 23 мај 2009 07:53 |
| Штампај Сервис Нот Руннинг ред приправности! | тревы3 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 26 април 2009 02:04 |
| Узимајући ослободити од старог Јава | Буббле | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 15 јануар 2009 16:51 |
| Јава | Цеу27 | Уопштено Софтуаре Цхат | 39 | 23 јануар 2008 11:26 |
| Може било ко помоћ мене са јава? | мицхал23 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 9. септембра 2007 04:43 |
| Тхреад Тоолс | |
| |