az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar

Register

Biriktirici Java yazdırma işi silinemiyor

Reply

Konu Araçları
Old 8 Haziran 2009, 12:23
Yeni Üye Grubu

Default Biriktirici Java yazdırma işi silinemiyor

Merhaba --

Yani, güncel sürücüleri için, bu net bir uygulamadan bir askıda Java yazdırma işi bir Win XP makine bir ağ Savin 4022 yazıcıya bağlı olması gerekmektedir. Ne sahibi ya da yerel yöneticiler, ne de uzun güç çevrimi iş kaldırabilirsiniz.
Bu işleri doğru Yazıcı kuyruğu, ancak okumak Makinenin biriktirici, yerel bilgisayarda listelenmedi. Yerel bilgisayarda Böylece ağ durdurmak biriktirici bir seçenek değildir.

Beni bu iş silin ve yardımcı olabilir herkes burada Java baskı işleri için biriktirici saklanır biliyor?
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yazdırma Biriktiricisi hizmeti durdurur mrcintheuk Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 0 23 Mayıs 2009 07:53
Yazdırma Biriktiricisi Hizmeti Yayınlanmıyor! trevy3 Windows İşletim Sistemleri 3 26. Nisan 2009 02:04
Ihtiyarlama Java kurtulun Bubba Yazılım Genel Sohbet 7 15. Ocak 2009 16:51
Java Cew27 Yazılım Genel Sohbet 39 23. Ocak 2008 11:26
Java herkes bana yardımcı olabilir misiniz? michal23 Yazılım Genel Sohbet 2 9. Eylül 2007 04:43
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından