менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Не вдається видалити Java завдання на друк з Spooler

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 червня 2009, 12:23
Нові члени групи

Default Не вдається видалити Java завдання на друк з Spooler

Hello --

У мене є машина Win XP підключений до мережного принтера Савін 4022, з сучасним водіям, які висіли Java друк завдання з чистого застосування. Ні власник або локальні адміністратори можуть видалити роботи, тривалий цикл, ні владою.
Робота Правильно зачитав у черзі принтера, але не перераховані в спулера машини, на локальному комп'ютері. Таким NET STOP диспетчер черги на локальному комп'ютері, не є варіантом.

Чи можна мені допомогти видалити цю роботу, і Хто-небудь знає, де зберігається диспетчер черги на роботу Java друку?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Диспетчер черги друку зупиняється служба mrcintheuk Digital Imaging & Принтери 0 23 травня 2009 07:53
Диспетчер черги друку "Служби не працює! trevy3 Операційні системи Windows 3 26 квітня 2009 02:04
Позбутися Old Java Bubba General Software чат 7 15 січня 2009 16:51
Java Cew27 General Software чат 39 23 січня 2008 11:26
Чи можна мені допомогти з Java? michal23 General Software чат 2 9 вересня 2007 04:43
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.