![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Знам, че това е едно истинско stoopid въпрос .... просто се търси отговорност от инструкциите за инсталиране на принтера. Той казва, за да се свържете захранващия кабел към контакта и след това на гърба на принтера. Единствените други кабел с това е един, с USB върху единия край, а другият край е това, което изглежда като връзката с камера. Въпрос, как ще се свърже с компютъра? Има ли друг кабел с два USB връзка, че трябва да имате? Благодаря от Newbie. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Аз не Интернет връзка и My Computer не разпознава Моят Модемен Помощ Моля | Alxvga80 | В мрежа, модеми & VoIP | 12 | 10 Юли 2009 16:23 |
| Чисто нов компютър .. но ми интернет връзка работи само intermittently | jonkon2 | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 22 май 2009 г. 22:44 |
| Canon Pixma MP540 връзката горки идат подир | Fluffyflo | Digital Imaging & Принтери | 5 | 26 Jan 2009 08:41 |
| Персонализирано изградени компютърни нужда от помощ за създаването на връзката! | Frankiexxxafied | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 9 януари 2008 02:55 |
| Моят компютър не може да се проведе на връзката | TAU | В мрежа, модеми & VoIP | 5 | 8 януари 2008 18:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |