menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Canon IP4500 připojení k počítačové

Reply

Thread Nástroje
Old 14. června 2009, 13:35
Nový člen skupiny

Default Canon IP4500 připojení k počítačové

Vím, že to je reálné stoopid otázku .... bylo jen hledáte na instrukce pro instalaci tiskárny. Hlásí se připojit napájecí kabel do zásuvky a pak na zadní straně tiskárny. Jediným dalším kabelem s to je jedno s usb na jednom konci a druhý konec je to, co vypadá jako připojení fotoaparátu.

Otázka, jak se připojíte k počítači? Je tu další kabel se dvěma USB připojení bych měl mít?

Díky z nováček.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nemám připojení k Internetu, a Můj počítač nerozezná Moje Modem Pomozte prosím Alxvga80 Sítě, Modemy & VoIP 12 10. červenec 2009 16:23
Zbrusu nový počítač .. ale moje připojení k internetu funguje pouze přerušovaně jonkon2 Sítě, Modemy & VoIP 0 22. května 2009 22:44
Canon Pixma MP540 připojení trápení Fluffyflo Digitální zobrazovací & Tiskárny 5 26 leden 2009 08:41
Vlastní postavený počítač potřebujete pomoc zřízení připojení! Frankiexxxafied Sítě, Modemy & VoIP 1 9. ledna 2008 02:55
My Computer Can't držte a Connection tau Sítě, Modemy & VoIP 5 8. leden 2008 18:00
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.