![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Vím, že to je reálné stoopid otázku .... bylo jen hledáte na instrukce pro instalaci tiskárny. Hlásí se připojit napájecí kabel do zásuvky a pak na zadní straně tiskárny. Jediným dalším kabelem s to je jedno s usb na jednom konci a druhý konec je to, co vypadá jako připojení fotoaparátu. Otázka, jak se připojíte k počítači? Je tu další kabel se dvěma USB připojení bych měl mít? Díky z nováček. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nemám připojení k Internetu, a Můj počítač nerozezná Moje Modem Pomozte prosím | Alxvga80 | Sítě, Modemy & VoIP | 12 | 10. červenec 2009 16:23 |
| Zbrusu nový počítač .. ale moje připojení k internetu funguje pouze přerušovaně | jonkon2 | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 22. května 2009 22:44 |
| Canon Pixma MP540 připojení trápení | Fluffyflo | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 5 | 26 leden 2009 08:41 |
| Vlastní postavený počítač potřebujete pomoc zřízení připojení! | Frankiexxxafied | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 9. ledna 2008 02:55 |
| My Computer Can't držte a Connection | tau | Sítě, Modemy & VoIP | 5 | 8. leden 2008 18:00 |
| Thread Nástroje | |
| |