![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA znati ovaj je pravi stoopid pitanje .... bio pravedan obličje preko upute za pisač. Ona kaže da se priključite kabel napajanja u utičnicu, a zatim na poleđini pisač. Jedini drugi kabel s tim jedna je sa usb na jednom kraju, a drugi kraj je ono što izgleda kao vezu s kamerom. Pitanje, kako se spojiti na računalo? Ima li neki drugi kabel sa dva USB veze bih trebao imati? Hvala od newbie. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ja nemam internet priključak, te My Computer ne prepoznaje Moj Modem Molimo Pomoć | Alxvga80 | Networking, Modemi & VoIP | 12 | 10. srpnja 2009 16:23 |
| Potpuno nove računalu .. ali moj internet vezu radi samo na mahove | jonkon2 | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 22. svibanj 2009 22:44 |
| Canon Pixma MP540 Connection Woes | Fluffyflo | Digital Imaging & Pisači | 5 | 26 siječanj 2009 08:41 |
| Prilagođeno računalo izgrađena potrebna pomoć postavljaju vezu! | Frankiexxxafied | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 9. siječanj 2008 02:55 |
| Moje računalo ne može držati Connection | Tau | Networking, Modemi & VoIP | 5 | 8. siječanj 2008 18:00 |
| Thread Tools | |
| |