![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tudom, hogy ez egy igazi stoopid kérdéses .... csak keresem a telepítő a nyomtatót. Azt mondja, hogy csatlakoztassuk a tápkábelt a konnektorból, majd a nyomtató hátulján. Az egyetlen másik kábel ez egy olyan USB egyik vége és a másik végén van, mit néz ki, mint a kapcsolatot a kamerát. Kérdés, hogyan tudja csatlakoztatni a számítógéphez? Van egy másik kábel és két usb kapcsolatokat kellett volna? Köszönet a newbie. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nekem nincs internetes kapcsolat, és a számítógép nem ismeri fel a modemet Help Please | Alxvga80 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 12 | 10. július 2009 16:23 |
| Vadonatúj számítógépes .. de én internet kapcsolat csak időszakosan | jonkon2 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 22. május 2009 22:44 |
| Canon PIXMA MP540 Connection keservek | Fluffyflo | Digital Imaging & Nyomtatók | 5 | 26. január 2009 08:41 |
| Egyedi beépített számítógépes segítségre szorul felállításával kapcsolatban! | Frankiexxxafied | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 9. január 2008 02:55 |
| My Computer Can't Hold A kapcsolat | tau | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 5 | 8. január 2008 18:00 |
| Téma eszközök | |
| |