mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

Canon IP4500 Prijungimas prie kompiuterio

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 14, 2009, 13:35
Naujas Narys

Default Canon IP4500 Prijungimas prie kompiuterio

Aš žinau, tai yra realus Stoopid klausimas .... buvo tiesiog ieškote daugiau diegimo instrukcijos spausdintuvas. Ji sako, kad prijungti maitinimo laid ± prie lizdo ir tada į spausdintuvą atgal. Vienintelis kitas kabelis tai yra vienas su vienu tikslu USB ir kitas galas jau atrodo kaip prisijungti prie fotoaparato.

Klausimas, kaip jums prisijungti prie kompiuterio? Ar yra dar dvi jungtys USB kabelis turėčiau turėti?

Ačiū iš newbie.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Neturiu interneto ryšiu, ir mano kompiuteris neatpažįsta Mano modemas Help please Alxvga80 Networking, Modems & VoIP 12 10 liepa 2009 16:23
Gamintojas naują kompiuterį .. bet mano internetas veikia tik su pertraukomis jonkon2 Networking, Modems & VoIP 0 Gegužė 22, 2009 22:44
Canon PIXMA MP540 Ryšio bėdas Fluffyflo Digital Imaging & Printers 5 26 sausis 2009 08:41
Custom Built Computer reikia padėti nustatyti ryšį! Frankiexxxafied Networking, Modems & VoIP 1 9 sausis 2008 02:55
My Computer "can't hold Jungtis tau Networking, Modems & VoIP 5 8 sausis 2008 18:00
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.