![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš žinau, tai yra realus Stoopid klausimas .... buvo tiesiog ieškote daugiau diegimo instrukcijos spausdintuvas. Ji sako, kad prijungti maitinimo laid ± prie lizdo ir tada į spausdintuvą atgal. Vienintelis kitas kabelis tai yra vienas su vienu tikslu USB ir kitas galas jau atrodo kaip prisijungti prie fotoaparato. Klausimas, kaip jums prisijungti prie kompiuterio? Ar yra dar dvi jungtys USB kabelis turėčiau turėti? Ačiū iš newbie. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Neturiu interneto ryšiu, ir mano kompiuteris neatpažįsta Mano modemas Help please | Alxvga80 | Networking, Modems & VoIP | 12 | 10 liepa 2009 16:23 |
| Gamintojas naują kompiuterį .. bet mano internetas veikia tik su pertraukomis | jonkon2 | Networking, Modems & VoIP | 0 | Gegužė 22, 2009 22:44 |
| Canon PIXMA MP540 Ryšio bėdas | Fluffyflo | Digital Imaging & Printers | 5 | 26 sausis 2009 08:41 |
| Custom Built Computer reikia padėti nustatyti ryšį! | Frankiexxxafied | Networking, Modems & VoIP | 1 | 9 sausis 2008 02:55 |
| My Computer "can't hold Jungtis | tau | Networking, Modems & VoIP | 5 | 8 sausis 2008 18:00 |
| Temos įrankiai | |
| |