![]() |
|
| |||
| |||
| Es zinu, tā ir īsta stoopid jautājums .... bija tikai meklē pār uzstādīšanas instrukcijas printeri. Tā saka pieslēgt strāvas vadu izeju un tad atpakaļ uz printeri. Vienīgais kabeli tas ir viens, ar usb vienā galā un otrā galā ir kāda izskatās savienojums ar kameru. Jautājums, kā Jūs savienot ar datoru? Vai ir vēl kāda kabeli ar divām usb savienojumu es būtu? Paldies no newbie. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Man nav interneta savienojuma, un Mans dators neatpazīst Mani Modem Help Please | Alxvga80 | Networking, Modemi & VoIP | 12 | 10 jūlijs 2009 16:23 |
| Pilnīgi jauns dators .., bet mans interneta savienojums darbojas tikai ar pārtraukumiem | jonkon2 | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 22 maijs 2009 22:44 |
| Canon Pixma MP540 Connection Woes | Fluffyflo | Digital Imaging sadzīves tehnika | 5 | 26 janvāris 2009 08:41 |
| Custom Built dators ir vajadzīga palīdzība, izveidojot savienojumu! | Frankiexxxafied | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 9 janvāris 2008 02:55 |
| Mans dators nespēj Hold Connection | Tau | Networking, Modemi & VoIP | 5 | Janvāris 8, 2008 18:00 |
| Thread Tools | |
| |