mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Digital Imaging & Imprimante

Register

Canon IP4500 Conectarea la calculator

Reply

Thread Tools
Old 14 iunie 2009, 13:35
Noile state Group

Default Canon IP4500 Conectarea la calculator

Ştiu că este un real stoopid întrebare .... a fost doar uitat peste instrucţiunile de instalare pentru imprimantă. Se spune că pentru a conecta cablul de alimentare în priză şi apoi la partea din spate a imprimantei. Singura alte cablu cu aceasta este una cu un dispozitiv USB de pe un capăt şi celălalt capăt a ceea ce pare a fi conectarea la un aparat de fotografiat.

Intrebare, cum vă conecta la calculator? Există un alt cablu, cu două conexiuni USB I ar trebui să aibă?

Multumesc de la un newbie.
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Nu am nici o conexiune la internet, şi My Computer nu recunoaşte meu Modem Ajutor Vă rugăm să Alxvga80 Networking, Modemuri & VoIP 12 10 iulie 2009 16:23
Brand nou computerul meu .. dar conexiune la internet funcţionează doar intermitent jonkon2 Networking, Modemuri & VoIP 0 22 mai 2009 22:44
Canon Pixma MP540 Connection Woes Fluffyflo Digital Imaging & Imprimante 5 26 ianuarie 2009 08:41
Custom construit calculatorul nevoie de ajutor pentru înfiinţarea de conectare! Frankiexxxafied Networking, Modemuri & VoIP 1 9 ianuarie 2008 02:55
My computer nu poate deţine o conexiune UTA Networking, Modemuri & VoIP 5 8 ianuarie 2008 18:00
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.