![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ştiu că este un real stoopid întrebare .... a fost doar uitat peste instrucţiunile de instalare pentru imprimantă. Se spune că pentru a conecta cablul de alimentare în priză şi apoi la partea din spate a imprimantei. Singura alte cablu cu aceasta este una cu un dispozitiv USB de pe un capăt şi celălalt capăt a ceea ce pare a fi conectarea la un aparat de fotografiat. Intrebare, cum vă conecta la calculator? Există un alt cablu, cu două conexiuni USB I ar trebui să aibă? Multumesc de la un newbie. |
![]() |
|
| Marcaje |
Similar Threads | ||||
| Fir | Thread Starter | Forum | Răspunsurile | Ultimul mesaj |
| Nu am nici o conexiune la internet, şi My Computer nu recunoaşte meu Modem Ajutor Vă rugăm să | Alxvga80 | Networking, Modemuri & VoIP | 12 | 10 iulie 2009 16:23 |
| Brand nou computerul meu .. dar conexiune la internet funcţionează doar intermitent | jonkon2 | Networking, Modemuri & VoIP | 0 | 22 mai 2009 22:44 |
| Canon Pixma MP540 Connection Woes | Fluffyflo | Digital Imaging & Imprimante | 5 | 26 ianuarie 2009 08:41 |
| Custom construit calculatorul nevoie de ajutor pentru înfiinţarea de conectare! | Frankiexxxafied | Networking, Modemuri & VoIP | 1 | 9 ianuarie 2008 02:55 |
| My computer nu poate deţine o conexiune | UTA | Networking, Modemuri & VoIP | 5 | 8 ianuarie 2008 18:00 |
| Thread Tools | |
| |