menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Canon IP4500 pripojenie k počítačovej

Reply

Thread Tools
Old 14. júna 2009, 13:35
Nový člen skupiny

Default Canon IP4500 pripojenie k počítačovej

Viem, že to je reálne stoopid otázku .... bolo len hľadáte na pokyny pre inštaláciu tlačiarne. Hlási sa pripojiť napájací kábel do zásuvky a potom na zadnej strane tlačiarne. Jediným ďalším káblom s to je jedno s usb na jednom konci a druhý koniec je to, čo vyzerá ako pripojenie fotoaparátu.

Otázka, ako sa pripojíte k počítaču? Je tu ďalší kábel s dvoma USB pripojenie by som mal mať?

Vďaka z nováček.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nemám pripojenie k Internetu, a Môj počítač nerozpozná Moja Modem Pomôžte prosím Alxvga80 Siete, Modemy & VoIP 12 10. júl 2009 16:23
Zbrusu nový počítač .. ale moje pripojenie k internetu funguje iba prerušovane jonkon2 Siete, Modemy & VoIP 0 22. mája 2009 22:44
Canon Pixma MP540 pripojenie trápení Fluffyflo Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 5 26 január 2009 08:41
Vlastné postavený počítač potrebujete pomoc zriadení pripojenie! Frankiexxxafied Siete, Modemy & VoIP 1 9. januára 2008 02:55
My Computer Can't držte a Connection tau Siete, Modemy & VoIP 5 8. január 2008 18:00
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.