![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Viem, že to je reálne stoopid otázku .... bolo len hľadáte na pokyny pre inštaláciu tlačiarne. Hlási sa pripojiť napájací kábel do zásuvky a potom na zadnej strane tlačiarne. Jediným ďalším káblom s to je jedno s usb na jednom konci a druhý koniec je to, čo vyzerá ako pripojenie fotoaparátu. Otázka, ako sa pripojíte k počítaču? Je tu ďalší kábel s dvoma USB pripojenie by som mal mať? Vďaka z nováček. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nemám pripojenie k Internetu, a Môj počítač nerozpozná Moja Modem Pomôžte prosím | Alxvga80 | Siete, Modemy & VoIP | 12 | 10. júl 2009 16:23 |
| Zbrusu nový počítač .. ale moje pripojenie k internetu funguje iba prerušovane | jonkon2 | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 22. mája 2009 22:44 |
| Canon Pixma MP540 pripojenie trápení | Fluffyflo | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 5 | 26 január 2009 08:41 |
| Vlastné postavený počítač potrebujete pomoc zriadení pripojenie! | Frankiexxxafied | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 9. januára 2008 02:55 |
| My Computer Can't držte a Connection | tau | Siete, Modemy & VoIP | 5 | 8. január 2008 18:00 |
| Thread Tools | |
| |