![]() |
|
| |||
| |||
| Bu gerçek bir stoopid soru .... sadece yazıcı için kurulum talimatları üzerine görünümlü oldu biliyorum. Bu çıkış ve ardından yazıcının arkasına güç kablosunu bağlamak için söylüyor. Bu bir ucunu bir USB, diğer ucu ile birlikte diğer tek kablo ne bir kamera bağlantı benziyor vardır. Soru, nasıl bir bilgisayara bağlanmak? Iki USB bağlantısı ile ben gereken başka bir kablo var mı? Bir yeni gelen teşekkürler. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ben ve No Internet Bağlantısı mı Bilgisayarım'ı Lütfen Benim Modem Yardım tanımaz | Alxvga80 | Ağ, Modemler & VoIP | 12 | 10. Temmuz 2009 16:23 |
| Yeni bilgisayar .. ama internet bağlantısı sadece aralıklı olarak çalışıyor | jonkon2 | Ağ, Modemler & VoIP | 0 | 22 Mayıs 2009 22:44 |
| Canon Pixma MP540 Bağlantı uzun uzun dert | Fluffyflo | Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar | 5 | 26. Ocak 2009 08:41 |
| Özel bilgisayara ihtiyacınız bağlantısı kurmada yardım inşa! | Frankiexxxafied | Ağ, Modemler & VoIP | 1 | 9. Ocak 2008 02:55 |
| Bilgisayarım Bir Bağlantı Tut Cannot | tau | Ağ, Modemler & VoIP | 5 | 8. Ocak 2008 18:00 |
| Konu Araçları | |
| |