менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Canon iP4500 підключення до комп'ютера

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 червня 2009, 13:35
Нові члени групи

Default Canon iP4500 підключення до комп'ютера

Я знаю, що це реальний Stoopid питання .... просто дивився за інструкціями з установки принтера. Він говорить, для підключення кабелю живлення до розетки, а потім на задній панелі принтера. Єдиний інший кабель з цим є одне з USB на одному кінці, а інший кінець має те, що виглядає як підключення до камери.

Питання, як ви підключіться до комп'ютера? Є інший кабель з двома USB-з'єднання я повинен?

Спасибі від новачка.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
I Have No підключення до Інтернету, і мій комп'ютер не розпізнає мій модем Help Please Alxvga80 Мережа, Модеми & VoIP 12 10 липня 2009 16:23
Марка новий комп'ютер .. але моє підключення до Інтернету працює тільки з перервами jonkon2 Мережа, Модеми & VoIP 0 22 травня 2009 22:44
Canon Pixma MP540 Woes з'єднання Fluffyflo Digital Imaging & Принтери 5 26 січня 2009 08:41
Custom Built комп'ютер потребує допомоги створення зв'язку! Frankiexxxafied Мережа, Модеми & VoIP 1 9 січня 2008 02:55
Мій комп'ютер не може містити з'єднання Tau Мережа, Модеми & VoIP 5 8 січня 2008 18:00
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.