![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я знаю, що це реальний Stoopid питання .... просто дивився за інструкціями з установки принтера. Він говорить, для підключення кабелю живлення до розетки, а потім на задній панелі принтера. Єдиний інший кабель з цим є одне з USB на одному кінці, а інший кінець має те, що виглядає як підключення до камери. Питання, як ви підключіться до комп'ютера? Є інший кабель з двома USB-з'єднання я повинен? Спасибі від новачка. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| I Have No підключення до Інтернету, і мій комп'ютер не розпізнає мій модем Help Please | Alxvga80 | Мережа, Модеми & VoIP | 12 | 10 липня 2009 16:23 |
| Марка новий комп'ютер .. але моє підключення до Інтернету працює тільки з перервами | jonkon2 | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 22 травня 2009 22:44 |
| Canon Pixma MP540 Woes з'єднання | Fluffyflo | Digital Imaging & Принтери | 5 | 26 січня 2009 08:41 |
| Custom Built комп'ютер потребує допомоги створення зв'язку! | Frankiexxxafied | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 9 січня 2008 02:55 |
| Мій комп'ютер не може містити з'єднання | Tau | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 8 січня 2008 18:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |