![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Printer je radilo u redu dok ja stvarno potreba Internet. JA pokušao ponovo instalirati nekoliko puta. Isključiti pisač i računalo. Kad sam ispisati probnu stranicu mali obojena zastava je sve što se tiska. Kad sam ispisati neki dokument s granice, granice grafike, ali ne i tekst. Na pisaču je manje od godinu dana star i nije se mnogo. Hvala za bilo kakav savjet. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Prixma pisač Canon MP170 - Print serveri | darshpreet | Digital Imaging & Pisači | 0 | 3. lipnja 2009 11:36 |
| Novi Canon MP470 neće ispisati odabrani size | Doughbroz | Digital Imaging & Pisači | 3 | 20. kolovoz 2008 10:06 |
| Veličina teksta | katiecoos | Windows Operating Systems | 1 | 28. srpnja 2008 01:59 |
| Problemi pisanja teksta na moj pc | dhritikrishna | Windows Operating Systems | 2 | 3. kolovoz 2007 01:11 |
| Koji Canon pisač će ispisati fotografiju images najbrži | incarna9 | Digital Imaging & Pisači | 2 | 2. kolovoz 2007 07:31 |
| Thread Tools | |
| |