mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

Canon MP 470 Won't tekstą spausdinti ant XP

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 18, 2009, 08:32
oly
Naujas Narys

Default Canon MP 470 Won't tekstą spausdinti ant XP

HI
Spausdintuvas dirba gerai, kol aš iš tiesų reikia. Bandžiau iš naujo keletą kartų. Išjungti spausdintuvą ir kompiuterį. Kai aš spausdinti bandomąjį puslapį, tiek spalvos vėliavos viską, kas spausdinama. Kai aš spausdinti su pasienio dokumentas, sienos grafika, bet ne tekstas.
Spausdintuvas yra mažiau nei metų ir nebuvo panaudota daug.
Ačiū už patarimus.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Canon Prixma MP170 spausdintuvas - Spausdinimo serveriai darshpreet Digital Imaging & Printers 0 3 birželis 2009 11:36
New Canon MP470 nebus Spausdinti parinktas dydis Doughbroz Digital Imaging & Printers 3 Rugpjūtis 20, 2008 10:06
Dydis tekstas katiecoos Windows "operacinės sistemos 1 28 liepa 2008 01:59
Problemos rašyti tekstas ant mano PC dhritikrishna Windows "operacinės sistemos 2 3 rugpjūtis 2007 01:11
Kuris "Canon" spausdintuvas spausdinimui Foto greičiausias incarna9 Digital Imaging & Printers 2 2 rugpjūtis 2007 07:31
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.