![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| HI Spausdintuvas dirba gerai, kol aš iš tiesų reikia. Bandžiau iš naujo keletą kartų. Išjungti spausdintuvą ir kompiuterį. Kai aš spausdinti bandomąjį puslapį, tiek spalvos vėliavos viską, kas spausdinama. Kai aš spausdinti su pasienio dokumentas, sienos grafika, bet ne tekstas. Spausdintuvas yra mažiau nei metų ir nebuvo panaudota daug. Ačiū už patarimus. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Canon Prixma MP170 spausdintuvas - Spausdinimo serveriai | darshpreet | Digital Imaging & Printers | 0 | 3 birželis 2009 11:36 |
| New Canon MP470 nebus Spausdinti parinktas dydis | Doughbroz | Digital Imaging & Printers | 3 | Rugpjūtis 20, 2008 10:06 |
| Dydis tekstas | katiecoos | Windows "operacinės sistemos | 1 | 28 liepa 2008 01:59 |
| Problemos rašyti tekstas ant mano PC | dhritikrishna | Windows "operacinės sistemos | 2 | 3 rugpjūtis 2007 01:11 |
| Kuris "Canon" spausdintuvas spausdinimui Foto greičiausias | incarna9 | Digital Imaging & Printers | 2 | 2 rugpjūtis 2007 07:31 |
| Temos įrankiai | |
| |