mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Digital Imaging sadzīves tehnika

Register

Canon MP 470 Won't Izdrukāt Teksts XP

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 18, 2009, 08:32
Oly
New Member Group

Default Canon MP 470 Won't Izdrukāt Teksts XP

HI,
Printeris ir strādājis naudas sodu līdz es tiešām to vajag. Es mēģināju pārinstalēt vairākas reizes. Atslēgt printeri un datoru. Kad es izdrukāt testa lapu maz krāsas karogu ir viss, kas tiek drukāts. Kad es drukāt dokumentu ar robežu, robežas nospiedumi, bet ne tekstu.
Printeris ir mazāks par gadu veci un nav izmantota daudz.
Paldies par jebkādu padomu.
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Canon Prixma MP170 printeris - Print serveri darshpreet Digital Imaging sadzīves tehnika 0 3 jūnijs 2009 11:36
Jaunais Canon MP470 nebūs drukāt cikls izmērs Doughbroz Digital Imaging sadzīves tehnika 3 20 augusts 2008 10:06
Izmēru Text katiecoos Windows Operating Systems 1 28 jūlijs 2008 01:59
Problēmām, rakstot tekstu, manā pc dhritikrishna Windows Operating Systems 2 3 augusts, 2007 01:11
Kuru Canon printeris izdrukās foto attēlus ātrākais incarna9 Digital Imaging sadzīves tehnika 2 2 augusts 2007 07:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.