az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar

Register

Canon MP 470 Won't Yazdır Metin XP

Reply

Konu Araçları
Old 18 Haziran 2009, 08:32
oly
Yeni Üye Grubu

Default Canon MP 470 Won't Yazdır Metin XP

HI,
Yazıcı kadar çok ihtiyacımız var iyi çalışıyor. Ben birkaç kez yeniden yüklemeyi denedim. Yazıcı ve bilgisayarın kapalı sesini. Ben küçük renkli bayrak bu yazılır, test sayfası yazdırın. Bir sınır olan bir belgeyi yazdırmaya, sınır baskı ancak metin.
Yazıcı bir yıl daha eski ve daha çok kullanılan edilmedi.
Herhangi bir öneri için teşekkür ederiz.
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Canon Prixma MP170 Yazıcı - Baskı sunucuları darshpreet Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 0 3. Haziran 2009 11:36
Yeni Canon MP470 Seçili boyutu baskı olacak Doughbroz Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 3 20. Ağustos 2008 10:06
Metin boyutu katiecoos Windows İşletim Sistemleri 1 28. Temmuz 2008 01:59
Benim bilgisayar metin yazma ile ilgili problemler dhritikrishna Windows İşletim Sistemleri 2 3. Ağustos 2007 01:11
Hangi Canon yazıcı fotoğraf fotoğraf baskı olacak hızlı incarna9 Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 2 2. Ağustos 2007 07:31
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından