по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Digital Imaging & Принтери

Register

Canon MP160 ..... Помощ необходими най-скоро

Reply

Нишка Инструменти
Old 8 януари 2008, 12:55
Новите държави Група

Default Canon MP160 ..... Помощ необходими най-скоро

Аз закупили Canon MP160 през август 2007 г. и я вкъщи, я и тя е добре! Добро качество, бързина др Купих някои нови мастило от интернет; извън Canon но мастилото статут съобщава, че те все още са празни, но направих някои изследвания и е установено, че ако те не са канон тогава мастило статус навик работа ... честно достатъчно! (да не купуват самостоятелно Canon мастило) I после отиде да отпечатате един ден и couldnt! Принтерът ходил от избора меню couldnt и аз го видя! Имам деинсталира и ре-инсталиран безброй пъти, но нищо не е работил. Аз опитах различни шофьори и просто го pluggin и отдаване прозорци работата му магия ... нищо! Мога кой да помогне? Аз съм текат Windows Vista Home Prem. (32bit) на Gateway лаптоп, 2GB Рам и т.н. и т.н.
Old 8-ми януари, 2008, 13:50
Номер на групата

Какво искаш да кажеш, че е заминал от менюто за избор?

Моята система: Cewy на чудно macine

Процесор (и):
Intel Core 2 четворни q6600@3.2Ghz
Дънната платка:
ASUS p5q лукс
RAM памет:
4 концерта ocz 1066mhz SLI
Графична карта (и):
NVIDIA evga 8800 ултра Ko
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
750 гиг SEAGATE, 32meg кеш
Оптично устройство (а):
3 ASUS DVD писатели, lightscribe
Дело / PSU:
lian-Li armoursuite PC-p60
Охлаждане:
tuniq кула
Мрежа / Интернет:
двоен Gigabit LAN портове
Монитор (и):
24 "Dell 2408wfp
Операционна система (и):
winfail изглед 64 | Ubuntu / арх Linux
Old 8-ми януари, 2008, 19:09
Новите държави Група

Ами, когато натиснете Ctrl + P в Microsoft Word, например не мога да изберете Canon да я отпечатате. Отивам в Device Manager и принтера е напълно инсталирани, но не мога да го изберете за отпечатване на fron ANY програма.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
PC няма да си заредите Windows XP OS - Помогни ми ASAP matthwshea Общи Хардуер Чат 1 4-ти Октомври, 2009 02:46
Имам нужда от малко помощ за изграждане на този компютър отговор необходими най-скоро Cew27 Общи Хардуер Чат 29 10 Март 2008 13:48
Трябва да се реши ... отговорът е необходимо най-скоро Cew27 Общи Хардуер Чат 15 8 ноември 2007 14:28
Помощ необходими най-скоро tufc2000 Дискове & сменяемите носители 4 22 Окт 2007 14:46
Sims 2 любимци ps2 въпрос? Моля, помогнете най-скоро! ~ * Destinee * ~ ~ PC & конзолата Gaming 2 20 март 2007 11:52
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc