![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз закупили Canon MP160 през август 2007 г. и я вкъщи, я и тя е добре! Добро качество, бързина др Купих някои нови мастило от интернет; извън Canon но мастилото статут съобщава, че те все още са празни, но направих някои изследвания и е установено, че ако те не са канон тогава мастило статус навик работа ... честно достатъчно! (да не купуват самостоятелно Canon мастило) I после отиде да отпечатате един ден и couldnt! Принтерът ходил от избора меню couldnt и аз го видя! Имам деинсталира и ре-инсталиран безброй пъти, но нищо не е работил. Аз опитах различни шофьори и просто го pluggin и отдаване прозорци работата му магия ... нищо! Мога кой да помогне? Аз съм текат Windows Vista Home Prem. (32bit) на Gateway лаптоп, 2GB Рам и т.н. и т.н. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво искаш да кажеш, че е заминал от менюто за избор?
| |||
| |||
| Ами, когато натиснете Ctrl + P в Microsoft Word, например не мога да изберете Canon да я отпечатате. Отивам в Device Manager и принтера е напълно инсталирани, но не мога да го изберете за отпечатване на fron ANY програма. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PC няма да си заредите Windows XP OS - Помогни ми ASAP | matthwshea | Общи Хардуер Чат | 1 | 4-ти Октомври, 2009 02:46 |
| Имам нужда от малко помощ за изграждане на този компютър отговор необходими най-скоро | Cew27 | Общи Хардуер Чат | 29 | 10 Март 2008 13:48 |
| Трябва да се реши ... отговорът е необходимо най-скоро | Cew27 | Общи Хардуер Чат | 15 | 8 ноември 2007 14:28 |
| Помощ необходими най-скоро | tufc2000 | Дискове & сменяемите носители | 4 | 22 Окт 2007 14:46 |
| Sims 2 любимци ps2 въпрос? Моля, помогнете най-скоро! | ~ * Destinee * ~ ~ | PC & конзолата Gaming | 2 | 20 март 2007 11:52 |
| Нишка Инструменти | |
| |