![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I koupil Canon MP160 v srpnu 2007 a vzala ji domů, postavil jej a bylo to v pohodě! Dobrá kvalita, rychlost atd. Koupil jsem několik nových inkoust z webu, ale nejsou Canon inkoust stavu uvedlo, že byli stále prázdná, ale i udělat určitý průzkum a bylo zjištěno, že pokud nejsou canon pak inkoustem status zvyklý pracovat ... reálná dost! (ne pro vlastní koupit Canon inkoust) pak jsem šel k tisku jednoho dne a couldnt! Tiskárna odešel z výběrového menu a já couldnt vidět! Jsem odinstaloval a znovu instalována nespočet-krát, ale nic pracoval. Jsem se pokoušel různé ovladače a prostě pluggin v nájmu oken a práci svých kouzel ... NIC! Může někdo pomoct? Já jsem s operačním systémem Windows Vista Home Prem. (32bit) na notebooku Gateway, 2GB Ram atd. atd. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co myslíš, že odešla z výběrového menu?
| |||
| |||
| No, když jsem stisknutím Ctrl + P v Microsoft Word například nemohu vybrat Canon vytisknout jej. Chodím do správce zařízení a tiskárny je zcela nainstalována, ale nelze ji vybrat k tisku fron JAKÝMKOLI program. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC by se načíst mé operačním systémem Windows XP - Help Me ASAP | matthwshea | Obecné Hardware Chat | 1 | 4.října 2009 02:46 |
| Potřebují trochu pomoci budovat tuto odpověď ks potřebné ASAP | Cew27 | Obecné Hardware Chat | 29 | 10. března 2008 13:48 |
| Muset rozhodnout ... odpovědět potřebné asap | Cew27 | Obecné Hardware Chat | 15 | 8. listopad 2007 14:28 |
| Nápověda potřebné asap | tufc2000 | Drives & Removable Media | 4 | 22. října 2007 14:46 |
| Sims 2 mazlíčci PS2 otázku? Prosím pomozte ASAP? | Destinee ~ * * ~ ~ | PC a herní konzole | 2 | 20. března 2007 11:52 |
| Thread Nástroje | |
| |