![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Αγόρασα ένα Canon MP160, τον Αύγουστο του 2007 και πήρε το σπίτι, που θα συσταθεί και θα ήταν μια χαρά! Καλή ποιότητα, ταχύτητα κ.λπ. αγόρασα μερικά νέα μελάνι από το web? Μη Canon, αλλά το μελάνι καθεστώς ανέφερε ότι ήταν ακόμη άδειο, αλλά θα γίνει κάποια έρευνα και διαπίστωσε ότι, αν δεν είναι Canon τότε το μελάνι καθεστώς wont δουλειά ... δίκαιη αρκατά! (να μην αγοράσει αυτο Canon μελάνι) Πήγα έπειτα να εκτυπώσετε μία ημέρα και couldnt! Ο εκτυπωτής είχε φύγει από το μενού επιλογής και Ι couldnt δείτε το! Έχω απεγκαταστήσει και να εγκαταστήσει αμέτρητες φορές, αλλά τίποτα δεν έχει λειτουργήσει. Έχω δοκιμάσει διάφορα προγράμματα οδήγησης και μόνο pluggin σε παράθυρα και να αφήνει τη δουλειά μαγεία ... ΤΙΠΟΤΑ! Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Είμαι εκτελεί τα Windows Vista Home Prem. (32bit) σε φορητό υπολογιστή Gateway, 2GB RAM κτλ κτλ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| τι θες να πεις ότι έχει πάει από το μενού επιλογής;
| |||
| |||
| Λοιπόν, όταν πατήστε Ctrl + P στο Microsoft Word για παράδειγμα, δεν μπορώ να επιλέξετε την Canon να το τυπώσετε. Πηγαίνω σε Device Manager και ο εκτυπωτής έχει εγκατασταθεί πλήρως, αλλά δεν μπορώ να επιλέξετε να εκτυπώσετε σύνορα σε οποιοδήποτε πρόγραμμα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PC δεν θα φορτίο μου τα Windows XP OS - Help Me ASAP | matthwshea | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 4 Οκτωβρίου του 2009 02:46 |
| Χρειάζεστε μια μικρή βοήθεια για την οικοδόμηση αυτού του pc απάντηση χρειάζεται ASAP | Cew27 | Γενική Συζήτηση Hardware | 29 | 10 Μαρ 2008 13:48 |
| Ανάγκη να αποφασίσει ... απάντηση χρειάζεται ASAP | Cew27 | Γενική Συζήτηση Hardware | 15 | 8 Νοε 2007 14:28 |
| Βοήθεια χρειάζεται ASAP | tufc2000 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 22 Οκτ 2007 14:46 |
| Sims 2 pets ps2 ερώτηση; Παρακαλώ βοηθήστε ASAP!; | * Destinee * ~ ~ ~ | PC & Console Gaming | 2 | 20 Μαρ 2007 11:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |