μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

Canon MP160 ..... Βοήθεια χρειάζεται ASAP

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8 Ιαν 2008, 12:55
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Canon MP160 ..... Βοήθεια χρειάζεται ASAP

Αγόρασα ένα Canon MP160, τον Αύγουστο του 2007 και πήρε το σπίτι, που θα συσταθεί και θα ήταν μια χαρά! Καλή ποιότητα, ταχύτητα κ.λπ. αγόρασα μερικά νέα μελάνι από το web? Μη Canon, αλλά το μελάνι καθεστώς ανέφερε ότι ήταν ακόμη άδειο, αλλά θα γίνει κάποια έρευνα και διαπίστωσε ότι, αν δεν είναι Canon τότε το μελάνι καθεστώς wont δουλειά ... δίκαιη αρκατά! (να μην αγοράσει αυτο Canon μελάνι) Πήγα έπειτα να εκτυπώσετε μία ημέρα και couldnt! Ο εκτυπωτής είχε φύγει από το μενού επιλογής και Ι couldnt δείτε το! Έχω απεγκαταστήσει και να εγκαταστήσει αμέτρητες φορές, αλλά τίποτα δεν έχει λειτουργήσει. Έχω δοκιμάσει διάφορα προγράμματα οδήγησης και μόνο pluggin σε παράθυρα και να αφήνει τη δουλειά μαγεία ... ΤΙΠΟΤΑ! Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Είμαι εκτελεί τα Windows Vista Home Prem. (32bit) σε φορητό υπολογιστή Gateway, 2GB RAM κτλ κτλ
Old 8 Ιανουαρίου 2008, 13:50
Ομάδα Δωρητών

τι θες να πεις ότι έχει πάει από το μενού επιλογής;

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 8 Ιανουαρίου 2008, 19:09
Νέο Μέλος Ομάδα

Λοιπόν, όταν πατήστε Ctrl + P στο Microsoft Word για παράδειγμα, δεν μπορώ να επιλέξετε την Canon να το τυπώσετε. Πηγαίνω σε Device Manager και ο εκτυπωτής έχει εγκατασταθεί πλήρως, αλλά δεν μπορώ να επιλέξετε να εκτυπώσετε σύνορα σε οποιοδήποτε πρόγραμμα.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
PC δεν θα φορτίο μου τα Windows XP OS - Help Me ASAP matthwshea Γενική Συζήτηση Hardware 1 4 Οκτωβρίου του 2009 02:46
Χρειάζεστε μια μικρή βοήθεια για την οικοδόμηση αυτού του pc απάντηση χρειάζεται ASAP Cew27 Γενική Συζήτηση Hardware 29 10 Μαρ 2008 13:48
Ανάγκη να αποφασίσει ... απάντηση χρειάζεται ASAP Cew27 Γενική Συζήτηση Hardware 15 8 Νοε 2007 14:28
Βοήθεια χρειάζεται ASAP tufc2000 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 4 22 Οκτ 2007 14:46
Sims 2 pets ps2 ερώτηση; Παρακαλώ βοηθήστε ASAP!; * Destinee * ~ ~ ~ PC & Console Gaming 2 20 Μαρ 2007 11:52
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.