manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

Canon MP160 ..... potrebna pomoć ASAP

Reply

Thread Tools
Old 8. siječanj 2008, 12:55
Novi član grupe

Default Canon MP160 ..... potrebna pomoć ASAP

Ja kupio jedan Canon MP160 u kolovozu 2007 i osvoji ga kući, stavi ga i to je bio u redu! Dobra kvaliteta, brzina itd. ja kupio neke nove tinte off webu; ali ne Canon tinta statusa izjavilo da su i dalje prazan i učinjeno, ali i nekim istraživanjima utvrđeno je da ukoliko se ne canon tinte onda status navika funkcionirati ... fer dovoljno! (ne samo kupiti Canon tinta) I onda ode u jednom danu i print couldnt! Pisač otišao iz odabir izbornika i couldnt ja vidim! Imam deinstaliran i ponovno instalira bezbroj puta, ali nista nije radila. Pokušao sam različitih vozača i to u samo pluggin i informiranje prozori rade njegove čarobne ... NIŠTA! Može bilo tko pomoć? Ja sam se izvodi Windows Vista Home Prem. (32bit) na pristupnički laptop, 2GB Ram itd itd
Old 8 siječnja 2008, 13:50
Donatorska Grupa

Kako to misliš da je prešao iz izbornika selekcije?

My System: Cewy je čudo macine

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Matične ploče:
ASUS p5q deluxe
RAM memorija:
4 čeze ocz 1066mhz sli
Grafička kartica (e):
nvidia evga 8800 ultra ko
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
750 čeze SEAGATE, 32meg cache
Optički pogon (e):
3 ASUS DVD piscima, lightscribe
Case / PSU:
armoursuite-lian li pc-p60
Hlađenje:
tuniq toranj
Network / Internet:
dual Gigabit LAN portovi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Operacijski sustav (e):
winfail vidik 64 | Ubuntu / arch linux
Old 8 siječnja 2008, 19:09
Novi član grupe

Pa kad sam pritisnite Ctrl + P u Microsoft Word npr. ja ne mogu odabrati Canon ispisati ga. Odem u device manager i printer je instaliran u potpunosti, no ne mogu ga odabrati za ispis iz BILO KOJE program.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.