kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Digital Imaging & Nyomtatók

Register

Canon MP160 ..... Help needed ASAP

Reply

Téma eszközök
Old Január 8. 2008, 12:55
Új tag Csoport

Default Canon MP160 ..... Help needed ASAP

Vásároltam egy Canon MP160 2007 augusztusában és elvitte haza, meg azt, és jó volt! Jó minőség, a sebesség stb Vettem néhány új festék le az internetről, nem Canon, de a tinta állapot jelentette, hogy még üres, de én néhány kutatást, és megállapította, hogy, ha nem, akkor a Canon tintasugaras állapot szokás tisztességes munka ... elég! (nem a saját vásárolni Canon tintasugaras) Én majd nyomtatni egy nap couldnt! A nyomtató már a kiválasztási menü és couldnt I see it! Nekem van távolítva, és újra telepíteni számtalan alkalommal, de semmi sem működött. Megpróbáltam különböző vezetők és csak pluggin meg és hagyta ablakok munkát a varázslat ... semmi! Tud akárki segít? Én a Windows Vista Home Prem. (32bit), a Gateway laptop, 2GB Ram, stb, stb
Old Január 8, 2008, 13:50
Donor Group

Mit értesz az alatt, hogy elment a kiválasztási menü?

My System: Cewy a csoda macine

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Alaplap:
asus p5q deluxe
RAM memória:
4 koncert OCZ 1066MHz SLI
Grafikus kártya (k):
nVidia 8800 Ultra evga ko
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
750 koncert Seagate, 32meg cache
Optikai meghajtó (k):
3 asus dvd író, LightScribe
Case / tápegység:
Lian-li armoursuite pc-P60
Hűtés:
tuniq torony
Hálózat / Internet:
Két Gigabit LAN portok
Monitor (ok):
24 "Dell 2408wfp
Operációs rendszer (ek):
winfail Vista 64 | ubuntu / linux arch
Old Január 8, 2008, 19:09
Új tag Csoport

Nos, ha a Ctrl + P a Microsoft Word-ben például nem tudom, hogy válassza ki a Canon kinyomtatni. Én megyek be az Eszközkezelőt és a nyomtató teljes telepített, de nem tudja kiválasztani, hogy a nyomtatási Fron minden programból.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.