![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Vásároltam egy Canon MP160 2007 augusztusában és elvitte haza, meg azt, és jó volt! Jó minőség, a sebesség stb Vettem néhány új festék le az internetről, nem Canon, de a tinta állapot jelentette, hogy még üres, de én néhány kutatást, és megállapította, hogy, ha nem, akkor a Canon tintasugaras állapot szokás tisztességes munka ... elég! (nem a saját vásárolni Canon tintasugaras) Én majd nyomtatni egy nap couldnt! A nyomtató már a kiválasztási menü és couldnt I see it! Nekem van távolítva, és újra telepíteni számtalan alkalommal, de semmi sem működött. Megpróbáltam különböző vezetők és csak pluggin meg és hagyta ablakok munkát a varázslat ... semmi! Tud akárki segít? Én a Windows Vista Home Prem. (32bit), a Gateway laptop, 2GB Ram, stb, stb
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mit értesz az alatt, hogy elment a kiválasztási menü?
|
|||
|
|||
|
Nos, ha a Ctrl + P a Microsoft Word-ben például nem tudom, hogy válassza ki a Canon kinyomtatni. Én megyek be az Eszközkezelőt és a nyomtató teljes telepített, de nem tudja kiválasztani, hogy a nyomtatási Fron minden programból.
|